Το “τελετουργικό” του μπάνιου της Emily Ratajkowski είναι όσο σέξι φαντάζεσαι 

Διαβάζεται σε 2'
Η Emily Ratajkowski
Η Emily Ratajkowski 2024 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Πώς μπορείς να κάνεις την αγγαρεία του ντους το πιο σέξι πράγμα; Αν είσαι η Emily Ratajkowski μπορείς.

Η ικανότητα της Έμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily Ratajkowski) να κάνει ακόμα και τις πιο καθημερινές εργασίες να φαίνονται σέξι είναι μοναδική.

Από μία απλή βόλτα με τα σκυλιά της μέχρι τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, η Emrata ξέρει πως όταν το επιλέγει μπορεί να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Το διάσημο μοντέλο μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με τους 29.7 εκατομμύρια followers της στο Instagram και στο τελευταίο της ποστ κατάφερε με δύο σέλφι να κάνει την πιο καθημερινή αγγαρεία, όπως είναι το ντους, στο πιο σέξι πράγμα.

Πριν απολαύσει το μπάνιο της στο σπίτι της, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φωτογράφισε τη γυμνή αντανάκλασή της στη γυάλινη πόρτα του ντους, δείχνοντας τον γοφό της, ενώ καλύπτει με το χέρι της το στήθος της.

Το μοντέλο και συγγραφέας μοιράστηκε τη φωτογραφία, μαζί με μερικές άλλες NSFW εικόνες, σε ένα carousel ποστ που δημοσίευσε στο Instagram, το οποίο μεταξύ άλλων περιλάμβανε φωτογραφίες της ίδιας να βρίσκεται γυμνόστηθη στο κρεβάτι της, αλλά και κοντινά πλάνα του προσώπου της.

Στην εποχή του σπιτιού“, έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα