Ρωσία: Αξιωματικός του στρατού δολοφονήθηκε σε “οργανωμένο χτύπημα”

Διαβάζεται σε 1'
Ρωσία: Αξιωματικός του στρατού δολοφονήθηκε σε “οργανωμένο χτύπημα”
ISTOCK

Τρεις πυροβολισμούς από την πλευρά του παραθύρου του οδηγού του αυτοκινήτου καθώς οδηγούσε δέχθηκε υψηλόβαθμος Ρώσος αξιωματούχος που φέρεται να εργαζόταν στη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών GRU

Ένας Ρώσος αξιωματικός του στρατού, ο οποίος είχε επιστρέψει πρόσφατα από τις μάχες στην Ουκρανία, δολοφονήθηκε σ’ ένα χωριό στην περιοχή της Μόσχας και εικάζεται ότι πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα, μετέδωσε σήμερα το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγή των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

Το TASS αναφέρει ότι οι δυνάμεις επιβολής του νόμου πιστεύουν ότι ο δολοφόνος περίμενε το αυτοκίνητο του αξιωματικού πριν πετύχει το πλήγμα σε βάρος του.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο κατονόμασε το θύμα ως τον Νικήτα Κλενκόφ, τον οποίο ο ανεξάρτητος ιστότοπος Vaznie Istorii (Σημαντικές ιστορίες) τον χαρακτηρίζει υψηλόβαθμο αξιωματούχο της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU (Κύρια Διεύθυνση Κατασκοπείας). Δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση για την ταυτότητα του.

Το TASS αναφέρει ότι το θύμα δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς από την πλευρά του παραθύρου του οδηγού του αυτοκινήτου καθώς οδηγούσε, ενώ το όχημα συνέχισε να κινείται έως ότου έπεσε σε φράχτη σπιτιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα