Ο ρόλος που έπαιξε ο Αλ Πατσίνο γιατί “ήμουν f** up και απένταρος”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Al Pacino
Ο Al Pacino Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Αλ Πατσίνο έχει υποδυθεί μοναδικούς ρόλους στη ζωή του. Έχει συμφωνήσει και για ταινίες που κανείς δεν κατάλαβε ποτέ το γιατί. Το εξηγεί στην αυτοβιογραφία του.

Ο Αλ Πατσίνο διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του σε έναν ghost writer που δημιούργησε την αυτοβιογραφία του θρύλου του κινηματογράφου. Έχει τίτλο «Sonny Boy». Σε αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει πολλά. Μεταξύ τους είναι και ο λόγος που δέχθηκε να κάνει το «πέρασμα» που έκανε στην ταινία Jack and Jill και που δεν ήταν ακριβώς, ό,τι περίμεναν οι φαν του σινεμά -γνωρίζοντας τι έχει κάνει στο παρελθόν.

Όπως έγραψε «υπήρξε μια εποχή (το 2011) που είχα 50.000.000 δολάρια και την επόμενη στιγμή δεν είχα τίποτα. Ο χρόνος σταμάτησε, όταν κατάλαβα πως τη γ… Είχα στο όνομά μου ιδιοκτησίες, αλλά όχι χρήματα, γιατί τα ξόδευα όλα.

«Ίσως να μην έπρεπε να απορρίψω το Star Wars».

«Εν τω μεταξύ, άρχισαν να πληθαίνουν οι άνθρωποι που μου έλεγαν πως καλά θα έκανα να μην εμπιστεύονται τον λογιστή μου, έναν τύπο που είχε πολλούς celebrities για πελάτες» που κατέληξε στη φυλακή.

Αφότου έχασε τα λεφτά του, εμφανίστηκε ο Άνταμ Σάντλερ να του προτείνει να κάνει ένα cameo στο Jack and Jill. «Μου πρόσφερε πολλά λεφτά, οπότε το έκανα. Και βοήθησε. Λατρεύω τον Άνταμ, είναι υπέροχος συνεργάτης και έχει γίνει αγαπητός φίλος. Είναι και εκπληκτικός ηθοποιός, όπως είναι και μοναδικός τύπος».

Μετά συνέχισε να δυσκολεύεται να βρει ρόλους «γιατί δεν ήμουν πια νέος και ήξερα πως δεν θα ξαναβγάλω τα χρήματα που έβγαζα στο παρελθόν».

Πώς κατάφερε λοιπόν, να χάσει τέτοια περιουσία;

«Σε αυτήν τη δουλειά, όταν παίρνεις 10.000.000 δολάρια για ένα ρόλο, δεν μπαίνουν στην τσέπη σου 10.000.000 δολάρια. Μετά τα έξοδα για το δικηγόρο, τους ατζέντηδες και τους υπεύθυνους για τις δημόσιες σχέσεις, αλλά και τους φόρους, μένουν 4.5 εκατομμύρια.

Τα έξοδά σου βέβαια, είναι πολλά και τότε αρχίζεις να χάνεις το λογαριασμό. Είναι πολύ περίεργο, ο τρόπος που συμβαίνει. Όσα περισσότερα χρήματα βγάζεις, τόσα λιγότερα έχεις».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα