Σέρρες: Αντιδήμαρχοι πιάστηκαν στα χέρια – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Σέρρες: Αντιδήμαρχοι πιάστηκαν στα χέρια – Βίντεο
YOUTUBE / PRINTSCREEN

Η διαμάχη για τον έλεγχο των μηχανημάτων κλιμακώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, με δύο αντιδημάρχους να πιάνονται στα χέρια.

Σε… ρινγκ μετατράπηκε η αίθουσα που συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο στις Σέρρες, όταν δύο αντιδήμαρχοι ήρθαν στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση ξεκίνησε όταν οι δύο εμπλεκόμενοι αντάλλαξαν κατηγορίες αναφορικά με τη διαχείριση μηχανημάτων και την κατανομή των έργων σε διάφορες περιοχές.

Τα μέλη σχετικής επιτροπής που ανακοινώθηκαν προέρχονται από την υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας, αρμοδιότητας δηλαδή του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, τη στιγμή που η εργολαβία αφορά σε έργα συντήρησης αγροτικής οδοποιίας, αρμοδιότητας του αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης, γεγονός που επισημάνθηκε από αρκετούς δημοτικούς συμβούλους.

Ο πρώτος που εξέφρασε τις ενστάσεις του και διαχώρισε τη θέση του από την παράταξή του ήταν ο Αντιδήμαρχος Έργων, ο οποίος διευκρίνισε πως πρόκειται για έργα συντήρησης αγροτικής οδοποιίας και πως το λογικό είναι αρμόδιες για το ζήτημα να είναι είτε οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Αγροτικής Ανάπτυξης, είτε η Τεχνική Υπηρεσία, διερωτώμενος για ποιον λόγο να είναι υπεύθυνη η Πολιτική Προστασία.

Όπως διακρίνεται και στο παρακάτω βίντεο του ΔΙΚΤΥΟ TV, η ένταση κορυφώθηκε όταν οι δύο αντιδήμαρχοι άφησαν τις λέξεις και… πιάστηκαν στα χέρια, με άλλους παρευρισκόμενους να επεμβαίνουν για να τους χωρίσουν.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα