Liam Payne: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του πρώην τραγουδιστή των One Direction

Διαβάζεται σε 2'
O Liam Payne
O Liam Payne Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

Το γραφείο του εισαγγελέα ανακοίνωσε τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής το Liam Payne που πέθανε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο στο ξενοδοχείο που διέμενε στο Μπουένος Άιρες.

Ο πρώην μουσικός του συγκροτήματος One Direction Liam Payne πέθανε από πολλαπλές κακώσεις και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, την οποία προκάλεσε μια πτώση, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του εισαγγελέα της Αργεντινής, ο οποίος αποκάλυψε τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής που διενεργήθηκε στον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, η έκθεση της νεκροψίας νεκροτομής κάνει λόγο για τραύματα που είναι συμβατά με εκείνα τα οποία προκαλεί μια πτώση από ύψος. Τα τραύματα στο κεφάλι επαρκούσαν για να προκαλέσουν θάνατο.

Ο Payne, ηλικίας 31 ετών, που έγινε διάσημος από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα One Direction, βρέθηκε νεκρός, αφότου έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, όπου βρισκόταν το δωμάτιό του σε ένα ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες χθες.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μια σειρά ουσιών κατασχέθηκαν από το δωμάτιο του μουσικού, οι οποίες υποδηλώνουν μια προηγούμενη κατάσταση κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών.

Το γραφείο του εισαγγελέα επισημαίνει επίσης ότι ο Payne μπορεί να έπεσε ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ή ενώ είχε χάσει τελείως τις αισθήσεις του.

Ο θάνατος του Payne ερευνάται, αν και όλα τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ήταν μόνος τη στιγμή της πτώσης, λέει το γραφείο του εισαγγελέα.

Εξάλλου, η έκθεση των εγκληματολόγων δείχνει ότι κανένα τραύμα δεν παρατηρήθηκε, το οποίο θα υποδείκνυε την εμπλοκή τρίτων προσώπων.

Ο εισαγγελέας της Αργεντινής επισημαίνει ότι η έρευνα εξετάζει την πιθανή εμπλοκή τρίτων προσώπων σε γεγονότα που προηγήθηκαν του θανάτου του Payne.

Στο πλαίσιο αυτό, πέντε μάρτυρες καταθέτουν για να ανακατασκευάσουν τις τελευταίες ώρες του Payne.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα