Οι “One Direction” αποχαιρετούν τον Liam Payne

Διαβάζεται σε 3'
Liam Payne
Liam Payne AP Photo Joel C Ryan

Τα μέλη των One Direction δηλώνουν «συντετριμμένοι» από την απώλεια του Liam Payne.

Τα πρώην μέλη του συγκροτήματος “One Direction” δήλωσαν πως είναι «συντετριμμένοι» από τον θάνατο του Liam Payne, μια ημέρα αφότου εντοπίστηκε νεκρός μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Σε κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν οι Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan και Harry Styles,αναφέρουν: «Όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή και όλοι θα είναι σε θέση, θα ειπωθούν περισσότερα».

Ο γνωστός ποπ σταρ, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα από το τηλεοπτικό σόου The X Factor το 2010, έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Νωρίτερα, η οικογένεια του Payne δήλωσε «συντετριμμένη», αποχαιρετώντας τον ως μια «καλή, αστεία και γενναία ψυχή».

Οι πρώην συνάδελφοι του Liam Payne από το συγκρότημα One Direction ζήτησαν ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αναφέροντας σε δήλωσή τους: «Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον όσο καλύτερα μπορούμε ως οικογένεια και ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα σε αυτές τις φρικτές στιγμές».

Ο Liam ήταν ένα από τα πέντε μέλη του συγκροτήματος, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία από το 2010 και μετά. «Θα χρειαστούμε χρόνο για να θρηνήσουμε για την απώλεια του αδελφού μας, που αγαπήσαμε βαθιά» προσθέτοντας: «Θα μας λείψει αφάνταστα. Σε αγαπάμε, Liam».

Ο Harry Styles μοιράστηκε μια φωτογραφία του Liam στο Instagram, περιγράφοντάς τον ως κάποιον που «έζησε με την καρδιά του ανοιχτή». Αναφέρθηκε, επίσης, στις αναμνήσεις τους, λέγοντας πως «οι στιγμές που περάσαμε μαζί θα παραμείνουν πάντα από τις πιο αγαπημένες της ζωής μου».

Ο Louis Tomlinson, επίσης πρώην μέλος της μπάντας, ευχαρίστησε τον Liam για το γεγονός ότι ήταν «ο αδελφός που πάντα ήθελα», και δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα στον γιο του Liam, Bear: «Θέλω να ξέρεις ότι αν ποτέ ο Bear με χρειαστεί, θα είμαι ο θείος που θα του διηγείται ιστορίες για το πόσο εκπληκτικός ήταν ο πατέρας του».

Ο Zayn Malik, που είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα το 2015, μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία από την περίοδο που ήταν μαζί: «Έχασα έναν αδελφό όταν μας άφησες και δεν μπορώ να περιγράψω τι θα έδινα για να σου δώσω μια αγκαλιά για τελευταία φορά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα