Καλάβρυτα: ΚΤΕΛ με μαθητές έπεσε σε χαράδρα – Κανένας τραυματίας

Διαβάζεται σε 2'
Ανατροπή ΚΤΕΛ κοντά στα Καλάβρυτα
Ανατροπή ΚΤΕΛ κοντά στα Καλάβρυτα kalavrytanews.gr

Λεωφορείο ΚΤΕΛ έπεσε σε χαράδρα μικρού βάθους στο δρόμο προς Καλάβρυτα. Ανάμεσα στους επιβάτες και 6 μαθητές. Δεν υπάρχουν τραυματίες.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή των Καλαβρύτων το πρωί της Παρασκευής (18/10), όταν λεωφορείο ΚΤΕΛ έπεσε σε χαράδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το ατύχημα συνέβη πριν λίγη ώρα όταν το υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πάτρα- Καλάβρυτα, έξω από το χωριό Μάνεσι, εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και έπεσε σε χαράδρα μικρού βάθους.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 15 άτομα. Ανάμεσά τους 6 μαθητές, εκπαιδευτικοί και ταξιδιώτες που πήγαιναν στα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με το kalavrytanews, οι επιβάτες του λεωφορείου ήταν 20.

Ανατροπή ΚΤΕΛ κοντά στα Καλάβρυτα
Ανατροπή ΚΤΕΛ κοντά στα Καλάβρυτα kalavrytanews.gr

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματίας, ενώ οι επιβαίνοντες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Όλοι τους είναι σοκαρισμένοι.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ και γερανός για να μετακινήσει από την χαράδρα το λεωφορείο.

Παράλληλα άλλο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ μεταφέρει μαθητές και επιβάτες στα Καλάβρυτα, για να μεταβούν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ανατροπή ΚΤΕΛ κοντά στα Καλάβρυτα tempo24

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα