Στον “Μονομάχο ΙΙ”, ο Πολ Μέσκαλ διψάει για κεφάλια στρατιωτών της Ρώμης

Διαβάζεται σε 2'
Στον “Μονομάχο ΙΙ”, ο Πολ Μέσκαλ διψάει για κεφάλια στρατιωτών της Ρώμης
Paul Mescal plays Lucius in Gladiator II from Paramount Pictures.

Μια αποκλειστική ματιά στα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου σίκουελ “Μονομάχος 2” από τον Ρίντλεϊ Σκοτ, που εξασφάλισε το News24/7.

Πήρε 25 χρόνια στον Ρίντλεϊ Σκοτ να επιστρέψει σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του, όμως για την ταινία “Μονομάχος ΙΙ”, αυτός ο χρόνος γίνεται εργαλείο στην ίδια την ιστορία.

Η δράση ξεκινά χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η οποία το 2000 ήταν μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς ενώ κέρδισε και 5 Όσκαρ ανάμεσα στα οποία Καλύτερης Ταινίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Ράσελ Κρόου.

Ο Κρόου φυσικά απουσιάζει αυτή τη φορά, όμως ένας νεαρός τότε χαρακτήρας επιστρέφει για αυτό το σίκουελ με μια οργισμένη επιθυμία εκδίκησης απέναντι σε όλο το στρατό της Ρώμης. Χρόνια αφότου έγινε μάρτυρας του θανάτου του Μάξιμου από τα χέρια του θείου του, ο Λεύκιος (Πολ Μέσκαλ) αναγκάζεται να εισέλθει στο Κολοσσαίο, αφού η πατρίδα του κατακτήθηκε από τους τυραννικούς αυτοκράτορες που πλέον ηγούνται της Ρώμης.

Denzel Washington plays Macrinus in Gladiator II from Paramount Pictures.

Γεμάτος οργή και με το μέλλον της αυτοκρατορίας να διακυβεύεται, ο Λεύκιος πρέπει να ανατρέξει στο παρελθόν του για να βρει τη δύναμη να επιστρέψει η δόξα στο λαό της Ρώμης.

Στην ταινία “Μονομάχος ΙΙ” δίπλα (και απέναντι) στον Πολ Μέσκαλ συναντάμε τον Πέδρο Πασκάλ, έναν Ντενζέλ Ουάσινγκτον που ήδη από την πρώτη αφίσα της ταινίας μοιάζει οσκαρικός, αλλά και την Κόνι Νίλσεν που επιστρέφει από το πρώτο φιλμ.

Με την κυκλοφορία του φιλμ να πλησιάζει σε λιγότερο πια από ένα μήνα (θα το δούμε στις αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου), το News24/7 εξασφάλισε μια αποκλειστική ματιά behind the scenes, με τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, και τους πρωταγωνιστές να μιλούν για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την ταινία.

Info:

Ο “Μονομάχος ΙΙ” κυκλοφορεί στις 14 Νοεμβρίου από την Feelgood Entertainment.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα