Χάρης Δούκας: Σήμερα ο γάμος του με την Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα

Διαβάζεται σε 2'
Χάρης Δούκας: Σήμερα ο γάμος του με την Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα
PAPADAKIS PRESS

Στη Θήβα παντρεύεται ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με την σύντροφο του Γεωργία Πολυτάνου. Οι καλεσμένοι και το προσκλητήριο.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, παντρεύεται σήμερα Σάββατο (19/10) στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου.

Ο κ. Δούκας έχει καλέσει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καθώς και όλους τους συνυποψηφίους του για την προεδρία του κόμματος, συμπεριλαμβανομένου του νικητή και επανεκλεγέντος προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος αναμένεται να δώσει το παρών.

Μεταξύ των καλεσμένων επίσης ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του δημάρχου.

Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετική τοποθεσία από την τελετή, σε κτήμα κοντά στις Αφίδνες. “Είναι ένα ευτυχισμένο γεγονός και θέλουμε να είναι όλοι εκεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας.

Η 29χρονη σύντροφος του Χάρη Δούκα, Γεωργία Πολυτάνου, ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα