The Voice: Η Τραϊάνα Ανανία διαγωνίστηκε με τραγούδι της Βίσση – Γύρισε ένας κριτής

Διαβάζεται σε 2'
The Voice: Η Τραϊάνα Ανανία διαγωνίστηκε με τραγούδι της Βίσση – Γύρισε ένας κριτής
PAPADAKIS PRESS

Άφωνους άφησε τους κριτές η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία, που διαγωνίστηκε στο The Voice. Σε ποια ομάδα θα συμμετέχει και τι αποκάλυψε για το παρελθόν της.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι τηλεθεατές του The Voice είχαν μια απρόσμενη έκπληξη, καθώς η γνωστή ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία ανέβηκε στη σκηνή για να δοκιμάσει την τύχη της στο μουσικό τάλεντ σόου.

Η ηθοποιός, γνωστή για τη συμμετοχή της σε θεατρικές παραστάσεις, αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσει πίσω της το παρελθόν. Όπως δήλωσε: «Είμαι εδώ γιατί αυτό το καλοκαίρι πήρα απόσταση από την πόλη, δούλεψα πάνω στον εαυτό μου και αποφάσισα να αφήσω πίσω μου ό,τι με έχει πληγώσει, είτε αυτό αφορά τη δουλειά είτε προσωπικά ζητήματα».

Παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στην επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή, η Τραϊάνα Ανανία εξομολογήθηκε πως θέλει να δημιουργήσει νέες εμπειρίες και να δεχτεί κάθε πρόκληση που θα προκύψει.

Η τραγουδιστική της εμφάνιση με το κομμάτι «Σεντόνια» της Άννας Βίσση εντυπωσίασε την Έλενα Παπαρίζου, η οποία ήταν η μόνη coach που γύρισε την καρέκλα της, εντάσσοντας την ηθοποιό στην ομάδα της.

Μάλιστα, η Τραϊάνα Ανανία αποκάλυψε ότι η συμμετοχή της στο The Voice συνέπεσε με τα γενέθλιά της, λέγοντας στην Έλενα Παπαρίζου: «Σήμερα έχω γενέθλια και είσαι το δώρο μου».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NEWS 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα