Αλέκος Συσσοβίτης: Η άγνωστη ιστορία με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και η γνωριμία με τον David Bowie

Διαβάζεται σε 2'
Αλέκος Συσσοβίτης: Η άγνωστη ιστορία με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και η γνωριμία με τον David Bowie
Glomex

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης για την αξέχαστη συνεργασία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη στην σειρά “Η Αίθουσα του Θρόνου”, αλλά και τη γνωριμία με τον David Bowie.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha “Καλύτερα Δε Γίνεται” και μίλησε μεταξύ άλλων για την αξέχαστη συνεργασία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη στην σειρά “Η Αίθουσα του Θρόνου”, την καθοριστική γνωριμία του με τον David Bowie και για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής.

Είχα ξεχάσει αυτήν την σκηνή με τον Αλέκο Αλεξανδράκη είπε συγκινημένος ο Αλέκος Συσσοβίτης και συνεχίζει την εξιστόρηση λέγοντας πως “για εμένα ήταν πολύ κομβική στιγμή. Με πήρε στο σπίτι του η σκηνοθέτις για να τον συναντήσω. Μέχρι τότε, εγώ δεν είχα κάνει τηλεόραση, ένα αυτοτελές επεισόδιο είχα κάνει. Μπαίνω λοιπόν στο σπίτι του μέγιστου, του αείμνηστου Αλέκου Αλεξανδράκη, και έχω άγχος -πολύ φυσιολογικό. Κάποια στιγμή μας σερβίρει τσάι και έχει περισσότερο άγχος αυτός από εμένα.

Και του λέει η Πηγή Δημητρακοπούλου που σκηνοθετούσε τη σειρά: Κύριε Αλεξανδράκη, συμβαίνει κάτι; ‘Όχι Πηγή, έχω ένα άγχος με τον νεαρό, γιατί θα κάνει τον γιο μου. Σηκώνομαι, τον αγκαλιάζω, αρχίζουμε να μιλάμε στον ενικό, φτάσαμε σε έναν βαθμό να κάνουμε 40 λήψεις για μια σκηνή και να μου απολογείται και να μου ζητάει συγνώμη για το αν τυχόν αν με ταλαιπωρεί ή μου τρώει τον χρόνο. Δηλαδή αν είναι δυνατόν να με ταλαιπωρούσε ποτέ εμένα ο Αλέκος Αλεξανδράκης. Εγώ τον ταλαιπωρούσα” είπε γελώντας ο κ. Συσσοβίτης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον David Bowie, ενώ απάντησε και στο αν έχει ποτέ “καβαλήσει το καλάμι”.

Ανοίγει η πόρτα, μπαίνει η Ιμάν, μπαίνει και ο Bowie και κάθεται δίπλα μου. Παγωτό ο κυρ Αλέκος! Έπαθα σοκ, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ και τι να πω σε αυτόν τον άνθρωπο. Για μένα ήταν θρύλος και μία περσόνα τρομερά ιδιαίτερη, αμφίσημη, ένας δάντης-αλήτης. Ήταν απόκοσμος και την ίδια στιγμή που συναισθηματικός και γήινος. Μου λέει “Αμήχανος είσαι”, του απάντησα “Και καλά κάνω! Το να βρίσκομαι δίπλα σου είναι πολύ σημαντικό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα