Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Τροχαίο στην Ποσειδώνος

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση οχημάτων
Κίνηση οχημάτων (φωτογραφία αρχείου) INTIME

Με καθυστερήσεις διεξάγεται η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου. Πού υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Ξεκίνημα εβδομάδας με καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπου η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (21/10) με αρκετά προβλήματα.

Με το “καλημέρα” η Λεωφόρος Ποσειδώνος “κοκκίνισε” στο ύψος της Καλαμακίου, στην περιοχή του Αλίμου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όταν μηχανή συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο. Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο σημείο μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Aπό το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός της μηχανής ενώ μετά από σχεδόν μία ώρα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο σημείο.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών, ενώ με αρκετή υπομονή πρέπει να είναι όσοι οδηγοί κινούνται στην Αθηνών – Λαμίας από τη Λεωφόρο Αθηνών έως την Αχαρνών. Προβλήματα παρατηρούνται και στο λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Όμως και οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική Οδό θα βρεθούν αντιμέτωποι με καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα, παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από Πλακεντίας έως Κηφισίας και από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας στην Περιφερειακή Υμηττού, και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από Φυλή έως Κηφισίας και από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα