The Voice: Γύρισαν όλες οι καρέκλες αλλά εκείνος δεν το είδε – Η ιστορία παίκτη με το πρόβλημα όρασης 

Διαβάζεται σε 3'
Ο Λάμπρος Καυκούλας στο The Voice
Ο Λάμπρος Καυκούλας στο The Voice glomex

Ο Λάμπρος Καυκούλας ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό, συγκίνησε τους πάντες με μία του μόνο φράση.

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι blind auditions του The Voice και στο επεισόδιο της Κυριακής (20/10) ένας από τους διαγωνιζόμενους κατάφερε να συγκλονίσει τόσο με τις φωνητικές του ικανότητες, όσο και με την προσωπική του ιστορία.

Ο λόγος για τον 53χρονο Λάμπρο Καυκούλα, ο οποίος αν και τραγουδάει τα τελευταία 32 χρόνια μπροστά σε κόσμο, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο talent show του ΣΚΑΪ και όπως αποδείχθηκε του βγήκε σε καλό. Ο ίδιος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και μοιράστηκε το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει.

“Έχω γεννηθεί με ένα πρόβλημα στην όραση, το οποίο λέγεται μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια. Βλέπω τη ζωή διαφορετικά και έχω καταλάβει, μέσα από τα βιώματα αυτά, ότι ό,τι σου στερεί η φύση σε μια αίσθηση, σου το δίνει πολλαπλάσιο σε κάτι άλλο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πω ποτέ ‘αμάν, τι έχω πάθει’, αντιθέτως είμαι άνθρωπος που προσπαθώ πάντα να είμαι ενεργός μες στη ζωή.

Πιστεύω ότι οι αισθήσεις, όταν λείπει μία, προσπαθούν να καλύψουν το κενό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πως το αντιλαμβάνομαι εγώ, όταν σου στερεί αυτό η φύση, ακούς καλύτερα και αυτό βοηθάει και στο τραγούδι, γιατί ως ένα σημείο είναι και ακοή. Αν ακούσεις σωστά αυτό που ακούς από την πηγή, θα το αποδώσεις και εσύ σωστά. Και όλα αυτά τα χρόνια το καταφέρνω, βρίσκομαι μέσα στον χώρο και μου δίνει δύναμη το χειροκρότημα του κόσμου”, είπε στην κάμερα του The Voice ο Λάμπρος.

Ο παίκτης εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice και επέλεξε να ερμηνεύσει το παραδοσιακό τραγούδι “Τζουμέρκα μου περήφανα”, εκπλήσσοντας πολύ ευχάριστα τους κριτές, οι οποίοι “γύρισαν” τις καρέκλες τους δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι είναι έτοιμοι να τον διεκδικήσουν για να τον εντάξουν στην ομάδα τους.

Εκείνος συνέχισε να τραγουδάει και όταν τελείωσε και οι κριτές ξεκίνησαν τις ερωτήσεις για να μάθουν περισσότερα για τον νέο πλέον διαγωνιζόμενο του μουσικού show, ο παίκτης τους ενημέρωσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, συγκινώντας τους πάντες με μία του φράση: “επειδή έχω ένα θέμα όρασης δεν έχω δει τι έγινε. Κάποιος να μου περιγράψει…”.

Ενθουσιασμένοι οι κριτές του είπαν πως “γυρίσαμε όλοι”, με τον παίκτη να μην κρύβει τη χαρά του.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα