Britney Spears: Παντρεύτηκε τον εαυτό της – Οι παράξενες αναρτήσεις της τραγουδίστριας

Διαβάζεται σε 2'
Britney Spears
Britney Spears Instagram@britneyspears

Έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της η Britney Spears ντύθηκε ξανά νυφούλα και αποκάλυψε πως παντρεύτηκε τον εαυτό της.

Με ένα λευκό σατέν φόρεμα και πέπλο εμφανίστηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και μπέρδεψε αρκετά τους θαυμαστές της όταν είδαν πως το είδωλό τους ανακοίνωσε πως… παντρεύτηκε τον εαυτό της, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της, Sam Asghari.

Η σούπερ σταρ της pop επέστρεψε στο Instagram και μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της ένα βίντεο παρόμοιο με αυτά που αναρτεί τους τελευταίους μήνες, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα που παραπέμπει σε νυφικό και ένα ασορτί δαντελένιο πέπλο.

Ωστόσο, αντί να αποκαλύψει το όνομα του γαμπρού, η Σπίαρς εξέπληξε τους θαυμαστές της ανακοινώνοντας ότι παντρεύτηκε τον εαυτό της.

“Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου… Το επαναφέρω γιατί μπορεί να φαίνεται ντροπιαστικό ή ανόητο, αλλά νομίζω ότι είναι το πιο λαμπρό πράγμα που έχω κάνει ποτέ !!!”, έγραψε στη περιγραφή του βίντεο.

Εκτός από το βίντεο, η ίδια μοιράστηκε μία φωτογραφία από το εσωτερικό μίας εκκλησίας, χωρίς να αφήσει κάποιο σχόλιο.

Μία εβδομάδα μάλιστα νωρίτερα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο οποίο και πάλι απεικονίζεται να φορά το ίδιο φόρεμα από τον “γάμο” της, γράφοντας πως “ένα μήνα μετά το γάμο μου αυτή τη μέρα, παντρεύτηκα τον εαυτό μου !!!”.

Η ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα