Eva Mendes: Ο λόγος που απαγορεύει στα παιδιά της τη χρήση smartphone ίσως να μην είναι τόσο λάθος

Διαβάζεται σε 2'
Η Eva Mendes
Η Eva Mendes Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, file

Η Eva Mendes μίλησε για την ανατροφή των παιδιών της και το άγχος που δεν θέλει να τους μεταδώσει και έδωσε μία άλλη οπτική στο πώς είναι να χρησιμοποιούν smartphones οι ανήλικες κόρες της.

Πτυχές της καθημερινότητάς της ως μητέρα και τον τρόπο ανατροφής που έχει επιλέξει μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) αποκάλυψε η Εύα Μέντες (Eva Mendes) σε συνέντευξή της.

Η διάσημη ηθοποιός και συγγραφέας σε συνέντευξη που έδωσε στους Sunday Times, μοιράστηκε πώς προσπαθεί να δώσει στα παιδιά της προοπτική για την προνομιούχα ανατροφή τους, εξηγώντας τους “τι δεν είχα εγώ, τι δεν είχε ο μπαμπάς τους όταν ήταν μικρός, πόσο σκληρά έπρεπε να παλέψουμε, τις σκοτεινές μέρες που ζούσαμε από πληρωμή σε πληρωμή, αλλά δεν θα καταλάβουν ποτέ πραγματικά αν δεν το βιώσουν αυτό”.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι προσπαθεί επίσης να βοηθήσει τα κορίτσια της με την αυτοεκτίμησή τους, βάζοντάς τα να κάνουν πράγματα στο σπίτι, ενώ παραδέχθηκε ότι ανησυχεί για το τι μπορεί να τους περνάει η ίδια ακούσια.

“Εξακολουθώ να έχω όλο αυτό το άγχος και βλέπω τον εαυτό μου να το μεταδίδει στα παιδιά μου”, δήλωσε η Μέντες. “Υποσυνείδητα δεν μπορώ να φανταστώ τι κληρονομούν από εμένα που δεν θέλω να κληρονομήσουν”.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για ποιον “ακραίο” λόγο δεν επιτρέπει στις κόρες της, τη 10χρονη Εσμεράλντα και την 8χρονη Αμάντα να χρησιμοποιούν smartphones ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το να βάζω το παιδί μου στο διαδίκτυο και να του λέω ‘Ω, ψάξε κάτι’, αυτό για μένα ισοδυναμεί με το να του λέω ‘Ω, βγες στον δρόμο μέσα στη νύχτα, θα είσαι μια χαρά‘”, είπε χαρακτηριστικά.

Παραδέχθηκε μάλιστα, ότι μπορεί όλο αυτό να ακούγεται υπερβολικό, όμως δήλωσε πως αυτό αισθάνεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα