Liam Payne: Συγκινεί η ανάρτηση της συντρόφου του – Αποκάλυψε ότι θα παντρεύονταν

Διαβάζεται σε 3'
Liam Payne: Συγκινεί η ανάρτηση της συντρόφου του – Αποκάλυψε ότι θα παντρεύονταν
Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του Liam Payne, Kate Cassidy, μετά τον θάνατο του τραγουδιστή σε ηλικία 31 ετών. Τι αποκάλυψε.

Η σύντροφος του Liam Payne, Kate Cassidy, δήλωσε ότι έχει «χάσει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού της» μετά τον θάνατο του τραγουδιστή σε ηλικία 31 ετών.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το πρώην μέλος των One Direction, πέθανε από πολλαπλά τραύματα και «εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία» μετά από πτώση από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο ξενοδοχείο Casa Sur, στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Μπουένος Άιρες.

Σε ανάρτησή της στο Instagram την Τετάρτη, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, η Cassidy έγραψε: «Δεν ξέρω καν από πού να ξεκινήσω. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη με τρόπους που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια.

Μακάρι να μπορούσες να δεις τη μεγάλη επίδραση που είχες στον κόσμο, ακόμα κι όταν όλα φαίνονται τόσο σκοτεινά τώρα.

«Έφερες τόση χαρά και θετικότητα σε όλους – εκατομμύρια θαυμαστές, την οικογένειά σου, φίλους και ειδικά εμένα.

Είσαι τόσο απίστευτα αγαπητός. Είσαι – γιατί δεν μπορώ να πω ήσουν – ο καλύτερός μου φίλος, η αγάπη της ζωής μου, και όποιος σε γνώριζε ένιωθε τόσο ξεχωριστός όσο κι εγώ.

Η ενέργειά σου ήταν μεταδοτική, φωτίζοντας κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαινες.

Τίποτα από αυτό δεν φαίνεται πραγματικό, και δεν μπορώ να συμβιβαστώ με αυτή τη νέα πραγματικότητα χωρίς εσένα δίπλα μου. Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς να ζήσω σε έναν κόσμο χωρίς εσένα.

Μαζί, νιώσαμε ξανά παιδιά, βρίσκοντας πάντα χαρά στα πιο μικρά πράγματα.

Liam, είχες την πιο καλοσυνάτη ψυχή και το πιο χαρούμενο πνεύμα. Νιώθω ότι έχασα το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου».

«Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε μια μέρα χωρίς το γέλιο και την αγάπη σου. Έφερες τόσο φως στη ζωή μου».

Η Cassidy αποκάλυψε ότι οι δυο τους «σχεδίαζαν τη ζωή τους μαζί» πριν από λίγες εβδομάδες και ότι κρατάει ένα σημείωμα του τραγουδιστή, το οποίο έχει πάντα «κοντά» της.

Σύμφωνα με την Cassidy, το σημείωμα έλεγε: «Εγώ και η Kate θα παντρευτούμε μέσα σε ένα χρόνο / αρραβωνιασμένοι και μαζί για πάντα 444».

«Liam, ξέρω ότι θα είμαστε μαζί για πάντα, αλλά όχι με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει», πρόσθεσε.

«Θα είσαι πάντα μαζί μου. Έχω κερδίσει έναν φύλακα άγγελο. Θα σε αγαπώ για όλη την υπόλοιπη ζωή μου και πέρα από αυτήν, κουβαλώντας μαζί μου παντού τα όνειρα και τις αναμνήσεις μας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα