Ευγενία Σαμαρά: “Δεν με ακουμπάει πια καθόλου ό,τι γράφεται για εμένα”

Διαβάζεται σε 3'
Ευγενία Σαμαρά
Ευγενία Σαμαρά PAPADAKIS PRESS

Για το κεφάλαιο της μητρότητας, την καριέρα της, αλλά και όσα γράφονται για την ίδια, μίλησε η Ευγενία Σαμαρά.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ευγενία Σαμαρά, όπου μίλησε για τη νέα κωμική σειρά του MEGA “Έχω παιδιά”, στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς και για το θέμα της μητρότητας.

Η Ευγενία Σαμαρά έδωσε μια μικρή “γεύση” για όσα συμβαίνουν στα γυρίσματα της σειράς, αλλά και αν θα μπορούσε να είναι η ίδια μητέρα, καθώς ο ρόλος που υποδύεται είναι εκείνος της μαμάς.

“Είμαστε 20 ώρες την ημέρα εκεί, είμαστε σαν οικογένεια. Τα παιδιά μας λένε μαμά και μπαμπά. Έχω φτάσει 37 χρονών, θα μπορούσα να είμαι μαμά. Φέτος, μετά από τρία χρόνια στον ‘Σασμό’, δεν ήθελα να κάνω κάτι δραματικό αλλά ήθελα να με δουν σε κάτι άλλο”.

Και συνέχισε: “Με όλα τα παιδιά κάνω πολύ παρέα. Θέλω να περνάω χρόνο μαζί τους. Έχω οικειότητα άρα δεν θα σκεφτώ πως επειδή τώρα έρχομαι σε επαφή με παιδιά, θα σκεφτόμουν αυτόν τον ρόλο. Αν μου πουν θα κάνεις παιδιά και θα είναι σαν αυτά της σειράς, τότε ναι το θέλω“.

Αναφερόμενη στα social media, η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στον όρο ‘influencer’ και κατά όσο λειτουργεί και για την ίδια.

“Δεν καταλαβαίνω τον όρο influencer, δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί. Για εμένα είναι και δουλειά. Μου καλύπτει ένα οικονομικό κομμάτι και με βοηθάει στο επάγγελμά μου στο να έχω τη δυνατότητα να επιλέξω. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και θέλω να τα δείχνω. Τις στιγμές της πολύ προσωπικής μου ζωής δεν τις μοιράζομαι. Αισθάνομαι ότι δεν θέλω να έχω άποψη για τα πάντα. Θέλω να πάρω τον χρόνο μου πρώτα. Παλιότερα ήμουν πιο παρορμητική αλλά τώρα παίρνω απόσταση για να αποφασίσω τι πιστεύω”, δήλωσε η ηθοποιός.

Ενώ, καταλήγοντας η Ευγενία Σαμαρά μίλησε και για το “τοίχος” που έχει δημιουργήσει η ίδια, προκειμένου να διαχειριστεί όσα γράφονται για την ίδια, κυρίως για την προσωπική της ζωή.

“Είμαι ευνοημένη και δεν έχω πέσει στο ‘μάτι του κυκλώνα’. Δεν έχω νιώσει αυτή τη βία τόσο έντονα. Παλιά ένιωθα την ανάγκη να πω πως δεν ισχύει, αλλά πλέον δεν με ακουμπάει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα