Sarah Jessica Parker: “Με περηφάνια ψηφίζω την Κάμαλα”

Διαβάζεται σε 2'
Sarah Jessica Parker: “Με περηφάνια ψηφίζω την Κάμαλα”
Sarah Jessica Parker AP Photo Kamran Jebreili

Η Sarah Jessica Parker με ανάρτηση της στο Instagram υποστήριξε ανοιχτά την υποψήφια Κάμαλα Χάρις, δημοσιεύοντας μια ολόκληρη λίστα με τους λόγους της στάσης της.

Η Sarah Jessica Parker την Τετάρτη (23/10) έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαριθμώντας τους λόγους που με περηφάνια υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις.

Όπως αναφέρει η huffpost, η γνωστή ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία που την απεικόνιζε να τοποθετεί μια αφίσα της καμπάνιας της Κάμαλα σε ένα παράθυρο και είπε ότι υποστήριζε τους Δημοκρατικούς μεταξύ άλλων «για μια άτεκνη κυρία με γάτες». Η ατάκα αυτή αποτελεί μια ανταπάντηση στα σχόλια του υποψηφίου του Τραμπ, JD Vance, σχετικά με τις «άτεκνες κυρίες με γάτες», που αποτέλεσαν μέρος της γενικής πεποίθησης του υποψηφίου ότι οι άνθρωποι χωρίς παιδιά δεν επενδύουν τόσο στο μέλλον όσο αυτοί που έχουν.

Η γνωστή ηθοποιός απαρίθμησε επίσης πολλούς άλλους λόγους για την ψήφο της: από την «αγάπη για τη χώρα μου» και τους «νόμους της κοινής λογικής για τα όπλα» έως τις «γυναίκες» και «τους φίλους στην LGBTQ+ κοινότητα». 

«Με άφθονη χαρά, αισιοδοξία και περηφάνια ψηφίζω την Κάμαλα Χάρις και τον Tim Walz», κατέληξε η ηθοποιός, η οποία υποστήριξε την υποψηφιότητα του Τζο Μπάιντεν το 2020 εναντίον του Τραμπ και ήταν στην επιτροπή του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για τις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Δεν αποτελεί έκπληξη, πραγματικά, το γεγονός ότι η Sarah Jessica Parker υποστηρίζει την Χάρις έναντι του Τραμπ, ο οποίος την έχει προσβάλει στο παρελθόν δημόσια.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα