Συγκινήθηκε η Nicole Kidman – “Μακάρι να ήταν εδώ η μαμά μου”

Διαβάζεται σε 2'
Nicole Kidman
Nicole Kidman (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Στην απώλεια της μητέρας της αναφέρθηκε, ιδιαίτερα συγκινημένη, η διάσημη ηθοποιός Nicole Kidman σε δηλώσεις της για την πρεμιέρα της σειράς “Lioness”.

Η Nicole Kidman μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, Janelle Ann Kidman, στη διάρκεια της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν της σειράς “Lioness”, στο Λος Άντζελες, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

«Θα ήθελα η μητέρα μου να ήταν εδώ», δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στο The Hollywood Reporter. «Αυτό θα ήταν το μόνο πράγμα που θα έλεγα. Όλα είναι υπέροχα με τη δουλειά, αλλά μακάρι η μαμά μου να ήταν εδώ». Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η διάσημη ηθοποιός βούρκωσε λέγοντας τα παραπάνω λόγια.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, η σκηνοθέτιδα του “Babygirl”, Halina Reijn, ανακοίνωσε στο Φεστιβάλ Βενετίας πως η Kidman αποχώρησε νωρίτερα από το φεστιβάλ λόγω του θανάτου της μητέρας της, σε ηλικία 84 ετών. Σε δήλωση που διάβασε η σκηνοθέτιδα, η Kidman εξήρε τη «σπουδαία και θαρραλέα μητέρα» της, γράφοντας ότι η Janelle «με διαμόρφωσε, με καθοδήγησε και με έφτιαξε… Η σύγκρουση ζωής και τέχνης είναι σπαρακτική, και η καρδιά μου είναι ραγισμένη». Η Αυστραλή ηθοποιός απουσίαζε και από την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ του Τορόντο στις 10 Σεπτεμβρίου.

«Είναι δύσκολο» να διαχειριστείς την απώλεια, ανέφερε η Kidman στο THR. «Είναι ένας δύσκολος δρόμος. Κρατιέμαι», πρόσθεσε.

Η Kidman και η αδερφή της, Antonia, μοιράστηκαν φωτογραφίες από την οικογένειά τους στο Instagram στις 12 Σεπτεμβρίου, με λεζάντα: «Κάθε μήνυμα από όσους αγαπούσαν και θαύμαζαν τη μητέρα μας σήμαινε για εμάς περισσότερα απ’ όσα μπορούμε να εκφράσουμε. Σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλης της οικογένειας που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας καθώς φροντίζουμε η μία την άλλη.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα