Τάσος Ξιαρχό, Κρις Έβανς και Σάλμα Χάγιεκ στην νέα ταινία του Netflix

Διαβάζεται σε 2'
Τάσος Ξιαρχό, Κρις Έβανς και Σάλμα Χάγιεκ στην νέα ταινία του Netflix
iStock

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε τη συμμετοχή του στην νέα ταινία του Romain Gavra για το Netflix, στην οποία πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων ο Κρις Έβανς και η Σάλμα Χάγιεκ.

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε μέσω Instagram τη συμμετοχή του στην ταινία «Sacrifice» του σκηνοθέτη Romain Gavra για λογαριασμό του Netflix, στην οποία συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ όπως ο Κρις Έβανς και η Σάλμα Χάγιεκ.

Ο διάσημος χορογράφος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με την συνάδερφό του Τζένη Στεφανίδου, ανακοινώνοντας στην λεζάντα το νέο μεγάλο επαγγελματικό του βήμα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Πού να ξέραμε τότε πως μετά από λίγα χρόνια θα παίζαμε, θα χορεύαμε και θα χορογραφούσαμε μια ταινία του Χόλιγουντ. Τζένη μου, καλό γύρισμα», ενώ στη συνέχεια με ένα hashtag αποκάλυψε ότι πρόκειται για την ταινία «Sacrifice».

Η ταινία «Sacrifice» του γνωστού σκηνοθέτη Romain Gavra θα γυριστεί στη Δράμα και συγκεκριμένα σε ειδικά διαμορφωμένη στοά στα λατομεία του Βώλακα. Το σενάριο επικεντρώνεται σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση που εξελίσσεται σε χάος όταν μια ριζοσπαστική ομάδα επιτίθεται, αναζητώντας ένα αντικείμενο που σχετίζεται με μια αρχαία προφητεία.

Το σενάριο υπογράφει ο Romain Gavras με τον Will Arbery. Στην ταινία θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Κρις Έβανς, η Άνια Τέιλορ Τζόι, η Σάλμα Χάγιεκ, ο Βενσάν Κασέλ, ο Σαμ Ρίτσαρντσον και η Αμπίκα Μοντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί, στην ίδια ταινία πρόκειται να συμμετάσχει και ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας ‘έχει αναρτήσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την πόλη της Δράμας, στην οποία έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της ταινίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα