Ο Τζέιμι Φοξ εξετάζει εάν ο Diddy ήταν “υπεύθυνος” για τη νοσηλεία του το 2023

Διαβάζεται σε 6'
Ο Τζέιμι Φοξ εξετάζει εάν ο Diddy ήταν “υπεύθυνος” για τη νοσηλεία του το 2023
Τζέιμι Φοξ AP Photo Kevork Djansezian

Ο Τζέιμι Φοξ θα μιλήσει για τον Diddy στο επερχόμενο stand-up comedy του. Τι αναφέρει ο ίδιος και τι οι συνεργάτες του για την νοσηλεία του τον Απρίλιο του 2023.

Ο Τζέιμι Φοξ στο επερχόμενο stand-up comedy του με τίτλο «What Had Happened Was», το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την πλατφόρμα του Netflix, θα μιλήσει για την υπόθεση Diddy. Πώς εμπλέκεται ο γνωστός ράπερ με την μυστηριώδη νοσηλεία του ηθοποιού τον Απρίλιο του 2023;

Άτομα από το περιβάλλον του γνωστού ηθοποιού που βρίσκονταν στα γυρίσματα των επεισοδίων του stand-up, ισχυρίζονται ότι ο Φοξ υπονόησε πως ο ράπερ ευθύνεται για την μυστηριώδη νοσηλεία του τον Απρίλιο του 2023. Παρόλα αυτά δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς ειπώθηκε, δημιουργώντας διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας. Σύμφωνα με την Pagesix, υπάρχουν τρείς διαφορετικές μαρτυρίες από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού.

Choke No Joke

Ο βιντεογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης Choke No Joke παρευρέθηκε στα δύο από τα τρία γυρίσματα του Τζέιμι Φοξ, που πραγματοποιήθηκαν στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου στο Alliance Theatre στην Ατλάντα.

Στις 7 Οκτωβρίου, η Comedy Hype ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο ο Choke είπε: «Ο Τζέιμι γύρισε για το Netflix ένα stand-up comedy με τίτλο «What Had Happened Was» και πήγα στo πρώτο και στο τελευταίο γύρισμα».

Ο Choke ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός δήλωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ότι «ο Diddy ήταν υπεύθυνος για αυτό που του συνέβη και (ο Φοξ) είναι αυτός που κάλεσε το FBI στο». Ωστόσο, παραμένει ασαφές εάν τα σχόλια αυτά θα συμπεριληφθούν στην τελική εκδοχή του special επεισοδίου του Netflix.

Ερωτηθείς εάν τα υποτιθέμενα σχόλια παρουσιάστηκαν ως «αστείο», ο Choke απάντησε: «Δεν νομίζω ότι αστειευόταν. Μπορείτε να προσδιορίσετε αν αστειευόταν ή όχι όταν δείτε την εκπομπή. Ξέρω πότε κάποιος αστειεύεται, και πότε μιλάει σοβαρά».

Big Homie

O δεύτερος μάρτυρας είναι ο Big Homie, ο οποίος είναι σωματοφύλακας διασημοτήτων. Ο Big Homie σε συνέντευξη στο Cam Capone News την περασμένη εβδομάδα δήλωσε: «Ξέρω ότι ο Diddy δηλητηρίασε τον Τζέιμι Φοξ, και ο Φοξ τον κατήγγειλε στο FBI εξαιτίας αυτού. Ο Τζέιμι Φοξ ανέφερε αυτόν τον άνθρωπο στο FBI γι’ αυτό το λόγο».

Ο Big Homie ισχυρίστηκε ότι οι γνώσεις του βασίστηκαν στο ότι άκουσε τον Φοξ να διηγείται την συγκεκριμένη ιστορία σε δύο από τα γυρίσματα των επεισοδίων του stand-up, στις οποίες ο Big Homie είπε ότι παρευρέθηκε.

Dennis L.A. White

Ο ηθοποιός Dennis L.A. White υποστηρίζει μια διαφορετική εκδοχή από τους δύο προηγούμενος μάρτυρες. Ο Dennis L.A. White ήταν παρών στο δεύτερο και στο τρίτο γύρισμα και δήλωσε ότι άκουσε τον Φοξ να λέει: «Οι άνθρωποι συνεχίζουν να με ρωτούν αν ο Diddy ήταν υπεύθυνος για την νοσηλεία μου τον Απρίλιο. Δεν ήταν υπεύθυνος. Αν ήταν, θα ήμουν νεκρός».  

Ο White πρόσθεσε ότι δεν θυμάται τον Φοξ να αναφέρει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ή τις αρχές επιβολής του νόμου. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι ο Φοξ αναφέρθηκε πολύ στον Diddy κάνοντας πολλά αστεία για το “baby oil”.

Η ανάρτηση του Φοξ 

Μετά τη σειρά παραστάσεων του, ο Φοξ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της οποίας η λεζάντα ξεκινούσε λέγοντας: «Ο Θεός είναι καλός. Είχα την ευκαιρία να πω τη δική μου πλευρά της ιστορίας και δεν υπήρχε καλύτερο μέρος από την Ατλάντα Τζόρτζια».

«Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν εαν αυτό είναι ένα stand up comedy show, λέω όχι, είναι μια καλλιτεχνική εξήγηση. Για κάτι που πήγε τρομερά στραβά, αλλά χάρη στους σπουδαίους ανθρώπους στην Ατλάντα, ειδικά στο νοσοκομείο του Πιεμπονγκσάντ, μου δόθηκε η δυνατότητα να είμαι στη σκηνή και να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο», πρόσθεση στην ανάρτηση του ο ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του ηθοποιού μετά την νοσηλεία

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Τζέιμι Φοξ «έλυσε» εν μέρει τη σιωπή του για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ, μα ποτέ», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός στους followers του στο Instagram σε ένα βίντεο τον Ιούλιο του 2023, διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν ούτε «τυφλός» ούτε «παράλυτος». Παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε αν «θα τα κατάφερνε».

Ο 56χρονος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο για ένα «απροσδιόριστο ιατρικό επείγον περιστατικό» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Back in Action» στην Ατλάντα με τον σταρ να έχει παραδεχτεί δημόσια, ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή του. «Είδα το τούνελ αλλά όχι το φως» ήταν οι δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος αυτής της περιπέτειας.

Η περιπέτεια που είχε με την υγεία του, απασχόλησε πολύ τα μέσα το καλοκαίρι του 2023, με την οικογένειά του να μην δίνει καμία πληροφορία.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε η dailymail, ο ίδιος ο Φοξ αποκάλυψε: «Όλα ξεκίνησαν με έναν άσχημο πονοκέφαλο και ξαφνικά, για 20 ημέρες είχα “φύγει”».

Τον Αύγουστο του 2023, ο Φοξ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που έγραφε: “Εδώ σκότωσαν αυτόν τον τύπο που λέγεται Ιησούς. Τι νομίζεις ότι θα κάνουν σε εσένα #fakefriends #fakelove”.

Εκείνη την εποχή, πολλοί θεώρησαν ότι η ανάρτηση ήταν «αντισημιτική», ωθώντας τον Τζέιμι να το διαγράψει και να ζητήσει συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα και όλους όσους προσβλήθηκαν από την ανάρτησή του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός διέγραψε γρήγορα την συγκεκριμένη ανάρτησή του μετά τις αντιδράσεις και προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, κατά την οποία ζήτησε συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα.

“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα και όλους όσους προσβλήθηκαν από την ανάρτησή μου. Τώρα ξέρω ότι η επιλογή αυτών των λέξεων προκάλεσε προσβολή και λυπάμαι πραγματικά. Αυτή δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου”, έγραψε αρχικά ο ηθοποιός.

“Για να διευκρινήσω τι πραγματικά σήμαινε… Με πρόδωσε ένας ψεύτικος φίλος και αυτό εννοούσα με το “αυτοί”, όχι κάτι παραπάνω. Έχω μόνο αγάπη στην καρδιά μου για όλους. Αγαπώ και υποστηρίζω την εβραϊκή κοινότητα. Ζητώ συγγνώμη σε όποιον προσβλήθηκε. Τίποτα εκτός από αγάπη”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα