Ξέσπασε η Νικολούλη για την υπόθεση της Αμαλιάδας: “Έχετε μπλέξει με την γραφειοκρατία και δεν φεύγουν τα δείγματα”

Διαβάζεται σε 2'
Ξέσπασε η Νικολούλη για την υπόθεση της Αμαλιάδας: “Έχετε μπλέξει με την γραφειοκρατία και δεν φεύγουν τα δείγματα”

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της η Αγγελική Νικολούλη. “Παναγιά μου. Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματι μου, άμα πάρω φόρα”.

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ”  ασχολήθηκε για άλλο ένα βράδυ με την υπόθεση των νεκρών βρεφών σε Πάτρα και Αμαλιάδα, με την Αγγελική Νικολούλη να ξεσπά στον αέρα για τα γραφειοκρατικά κωλύματα που καθυστερούν τις διαδικασίες.

«Να δούμε αν επιτέλους αυτά τα δείγματα του παιδιού φύγουν και ξεκολλήσουν από την γραφειοκρατία και έρθουν στην Αθήνα για να το ερευνήσουν οι ειδικοί. Που έχουν βαλτώσει όλες οι υποθέσεις στην  επαρχία γιατί κάποιοι δεν τα βρίσκουν. Τα είχαμε ξαναπεί αυτά στην υπόθεση της Πισπιρίγκου. Πώς κολλάνε αυτά τόσο καιρό, εγώ δεν καταλαβαίνω! Δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση; Ο ιατροδικαστής θέλει να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα, η αστυνομία το ίδιο και έχετε μπλέξει με την γραφειοκρατία τόσο καιρό τώρα και δεν φεύγουν τα δείγματα για τα κεντρικά εργαστήρια; Και το πανεπιστήμιο εδώ, εξυπηρετεί μόνο Αθήνα και Πειραιά; Και τώρα θέλουμε εισαγγελική εντολή για να δούμε το φως στο σκοτάδι που επικρατεί στον θάνατο αυτού του παιδιού; Παναγιά μου. Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματι μου, άμα πάρω φόρα», είπε η Νικολούλη.

«Δεν στέλνουμε μηνύματα στον μάρτυρα και τον απειλούμε την ώρα της εκπομπής»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και αφού παρουσιάστηκαν αρκετές μαρτυρίες για την υπόθεση, η Αγγελική Νικολούλη είπε όλο νόημα:

«Θα παρακαλούσα να μην στέλνουμε μηνύματα στον μάρτυρα και να τον απειλούμε την ώρα της εκπομπής. Το μήνυμα το λάβατε;».

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα