Γερμανού για Ekaterina του Survivor: Γιατί αυτό το κορίτσι το αφήνουν έτσι; 

Διαβάζεται σε 2'
Ναταλία Γερμανού
Ναταλία Γερμανού papadakispress

Στο ξέσπασμα της Ekaterina του Survivor αναφέρθηκε η παρέα του “Καλύτερα δε Γίνεται”. Το σχόλιο της παρουσιάστριας.

Την εβδομάδα που μας πέρασε οι τηλεθεατές του Survivor -καθώς και οι παίκτες του- έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου ξεσπάσματος της Ekaterina, της παίκτριας της πράσινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μίας κατάστασης σχεδόν οριακής, αν σκεφτεί κανείς την τροπή που πήρε.

Η παρέα της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη Ναταλία Γερμανού να εμφανίζεται αρκετά προβληματισμένη τόσο για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η παίκτρια, όσο και για τον χειρισμό από την πλευρά της παραγωγής του παιχνιδιού.

“Αυτό το είδα και είδα και την άλλη παίκτρια που είπε ‘νιώθω φόβο και απειλή’. Και είπα ως ποιο σημείο μία παραγωγή αισθάνεται ότι πρέπει να πάρει τον παίκτη της με αγάπη και να τον πάει κάπου ήσυχα, να τον δουν ειδικοί άνθρωποι που θα του παρέχουν ασφάλεια για την ψυχική του υγεία;”, αναρωτήθηκε η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, και όταν οι συνεργάτες της σχολίασαν πως πίσω από όλα αυτά κρύβονται τα παραπάνω νούμερα τηλεθέασης, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως “αυτό ήταν τρομακτικό… το έβλεπα και έλεγα ‘γιατί σε αυτό το κορίτσι το κάνουν αυτό; Γιατί το αφήνουν έτσι;“.

Η ισορροπία ανάμεσα στο ριάλιτι και στο επικίνδυνο όμως είναι πολύ λεπτή πια“, πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα