Μαρίνα Καλογήρου: “Έμεινα για ένα χρόνο στη Σέριφο γιατί έμεινα τελείως χωρίς χρήματα”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Καλογήρου
Μαρίνα Καλογήρου glomex

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Καλογήρου που λίγοι γνώριζαν.

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” η Μαρίνα Καλογήρου.

Λειτουργώντας με το ένστικτο όσον αφορά την επιλογή των επαγγελματικών προτάσεων που της γίνονται και τελικά αποδέχεται, όπως η περίπτωση της σειράς “Ο Τιμωρός” στην οποία πρωταγωνιστεί, η Μαρίνα Καλογήρου σχολίασε πως δυστυχώς εντός του χώρου της ακούει συχνά ότι είναι “δύσκολη“, κάτι που δεν είναι αντιπροσωπευτικό για εκείνη.

“Δουλεύω 29 χρόνια. Ποτέ δεν είχα αγωνία, γιατί δεν έχω καταφέρει αυτή τη δουλειά που κάνω να τη δω σαν δουλειά. Τη βλέπω σαν Τέχνη. Παρεμπιπτόντως, βγάζω και λεφτά ευτυχώς”, πρόσθεσε η ηθοποιός, ενώ όταν ρωτήθηκε ποια πράγματα της άρεσαν στο διάστημα που δεν εργαζόταν, απάντησε “η ζωή” και αποκάλυψε πως έμεινε για ένα χρόνο στη Σέριφο καθώς αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες.

“Ήμουν για κάποιο διάστημα στη φύση, έχω μείνει ένα χρόνο στη Σέριφο, ενάμιση χρόνο στη Χαλκιδική, στα Χανιά… ας πούμε στη Σέριφο, είχα πάει γιατί όταν ήμουν μικρούλα είχα καταφέρει να χτίσω ένα σπίτι και εκεί πήγα και έμεινα ένα χρόνο γιατί έμεινα τελείως χωρίς χρήματα“, ανέφερε η Μαρίνα Καλογήρου εξηγώντας πώς επέλεγε κάθε μέρος στο οποίο ζούσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα