Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε το “αιώνιο” ντέρμπι

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL, στο ματς που δεσπόζει στο πρόγραμμα της ημέρας.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το δεύτερο φετινό “αιώνιο” ντέρμπι – μετά τον τελικό του Stoiximan Super Cup – θα διεξαχθεί απόψε (26/10), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Οι δύο ομάδες είναι αήττητες έπειτα από τρεις αγωνιστικές, με τη νικήτρια να παίρνει – σε πρώτο βαθμό – το πάνω χέρι στην κούρσα για την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τον Κίναν Έβανς (αναμένεται να επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στο 2025), ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Σε περίπτωση που ο Αμερικανός αποφασιστεί να συμπεριληφθεί στην 12αδα, τότε ο κόουτς Μπαρτζώκας θα πρέπει να αφήσει εκτός 12αδας κάποιον εκ των Λούκα Βιλντόσα, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Μόουζες Ράιτ, Νίκολα Μιλουτίνοβ ή Μουστάφα Φαλ λόγω του περιορισμού παρουσίας 6 ξένων.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR από την πλευρά του δεν θα έχει τον Μάριους Γκριγκόνις (βγήκε εκτός λίστας στην Stoiximan GBL για χάρη του Τσεντί Οσμάν) και τον τραυματία Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Εργκίν Αταμάν από την πλευρά του πρέπει να αποφασίσει με ποια εξάδα ξένων θα παραταχθεί στο ντέρμπι, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κόψει έναν εκ των Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Λορέντζο Μπράουν, Τσέντι Οσμάν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ομέρ Γιούρτσεβεν ή Ματίας Λεσόρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα