Στην Chappell Roan δεν θα ξαναφωνάξεις, στην Chappell Roan

Διαβάζεται σε 2'
Η Chappell Roan
Η Chappell Roan 2024 Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η Chappell Roan εντόπισε φωτογράφο σε επίσημη εκδήλωση και τον έβαλε να της ζητήσει “συγγνώμη” με αφορμή παλαιότερο περιστατικό σε πάρτι των Grammy.

Άκρως επεισοδιακή ήταν η εμφάνιση της Chappell Roan στο κόκκινο χαλί όταν ξέσπασε εναντίον φωτογράφου με τον οποίο πρόσφατα είχε ένα θερμό επεισόδιο σε πάρτι των βραβείων Grammy.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Guts World Tour” της Olivia Rodrigo στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, όταν εντόπισε τον φωτογράφο που σε προηγούμενη εκδήλωση, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, έδειξε ασέβεια προς το μέρος της.

Ενώ πόζαρε στους φωτογράφους, η τραγουδίστρια πήγε προς το μέρος του και του είπε: “Ήσουν τόσο ασεβής μαζί μου στα Grammy. Μου φώναξες σε ένα πάρτι για τα Grammy”. Όταν εκείνος φάνηκε να διαφωνεί με την περιγραφή των γεγονότων, η ίδια του είπε: “Ναι… θυμάμαι. Ήσουν τόσο αγενής μαζί μου“.

Χρειάζομαι μια συγγνώμη γι’ αυτό. Ναι, ναι, πρέπει… Πρέπει να μου ζητήσεις συγγνώμη“, του είπε χαρακτηριστικά.

Η Roan επέστρεψε στη θέση της αλλά είπε ότι δεν επρόκειτο να ποζάρει για τον εν λόγω φωτογράφο.

Αυτός είναι ο δεύτερος καβγάς μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες που είχε η τραγουδίστρια με έναν φωτογράφο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, φώναξε σε έναν άλλο εικονολήπτη στα MTV Video Music Awards 2024 στη Νέα Υόρκη, λέγοντάς του: “Βγάλε το σκασμό. Μην το κάνεις. Όχι σε εμένα, σκύλα“. Δεν είναι σαφές τι ακριβώς εξόργισε τότε τη Roan, ωστόσο μιλώντας στο Entertainment Tonight λίγο αργότερα χαρακτήρισε την εμπειρία της στο κόκκινο χαλί “τρομακτική”.

“Νομίζω ότι για κάποιον που έχει πολύ άγχος όταν του φωνάζουν οι άνθρωποι, το χαλί είναι τρομακτικό, και φώναξα κι εγώ. Φώναξα, δεν μπορείς να μου φωνάζεις έτσι”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα