Halloween 2024: Τι ντύθηκαν οι σταρ του Χόλιγουντ;

Διαβάζεται σε 2'
Η Selena Gomez
Η Selena Gomez Instagram@selenagomez

Οι celebrities λατρεύουν το Halloween και κάθε χρόνο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το βραβείο για την “καλύτερη στολή του πάρτι”.

Η πιο τρομακτική μέρα του χρόνου, το Halloween, πλησιάζει και αν υπάρχει κάτι που αγαπούν οι διασημότητες είναι μια δικαιολογία για να ντυθούν.

Επιστρατεύοντας μία τεράστια ομάδα ειδικών, από στιλίστες και μακιγιέρ μέχρι τεχνίτες που ειδικεύονται στο προσθετικό μακιγιάζ, οι Α-list celebrities δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για ακόμη ένα Halloween, δίνοντας το παρών στα μεγαλύτερα αποκριάτικα πάρτι, τα οποία ξεκίνησαν ήδη από χθες, Παρασκευή (25/10) και αναμένεται να κορυφωθούν την Πέμπτη (31/10), οπότε και εορτάζεται.

Οι διασημότητες του Χόλιγουντ άρχισαν να γιορτάζουν από νωρίς, με τις μεταμφιέσεις να ποικίλουν από χαριτωμένες εμφανίσεις για ζευγάρια μέχρι σέξι εμφανίσεις και τρομακτικά μακιγιάζ ζόμπι.

Η Σελένα Γκόμεζ και ο Μπένι Μπλάνκο αναβίωσαν την Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων, με την ηθοποιό να μεταμφιέζεται στην ηρωίδα του αριστουργήματος της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας και τον σύντροφό της να μεταμορφώνεται στον τρελοκαπελά.

Η Αν Χάθαγουει ντύθηκε φέτος άγαλμα της Ελευθερίας αλλά στη ζόμπι εκδοχή του. “Boo York City“, έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Για το φετινό Halloween η Σόφι Τέρνερ μάς έβαλε στο σύμπαν του Matrix ως Trinity, ρωτώντας τους διαδικτυακούς της φίλους “Red or blue pill”.

Η Lizzo άντλησε έμπνευση από το επεισόδιο του “South Park” που αναφερόταν στην ίδια και στο φάρμακο για την απώλεια βάρους Ozempic και έτσι μεταμφιέστηκε σε μία δόση Ozempic.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να δούμε τη μεταμφίεση της βασίλισσας του Halloween, Χάιντι Κλουμ, η οποία και φέτος αναμένεται υπερπαραγωγή.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα