Ο Timothée Chalamet “κρασάρει” διαγωνισμό look-a-like και είναι ό,τι πιο αστείο είδες σήμερα

Διαβάζεται σε 2'
Ο Timothée Chalamet “κρασάρει” διαγωνισμό look-a-like και είναι ό,τι πιο αστείο είδες σήμερα
FILE - Timothee Chalamet arrives at the world premiere of the film "Dune: Part Two" in London on Feb. 15, 2024. Chalamet signed a first look deal with the studio to collaborate on future projects as an actor and producer, Warner Bros. said Tuesday. (Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP, File)

Με Timothée Chalamet γέμισε η Νέα Υόρκη την Κυριακή, με τον αληθινό να εμφανίζεται σε διαγωνισμό ομοιότητας και να προκαλεί πανικό.

Εμφάνιση – έκπληξη πραγματοποίησε την Κυριακή (27/10) ο Timothée Chalamet, ο οποίος έδωσε απροειδοποίητα το παρών σε έναν διαγωνισμό ομοιότητας στη Νέα Υόρκη.

Εκατοντάδες άνθρωποι μεταξύ αυτών και σγουρομάλληδες σωσίες του Chalamet, συγκεντρώθηκαν στο Washington Square Park της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Κυριακής για να λάβουν μέρος σε έναν διαγωνισμό ομοιότητας με τον Timothée Chalamet,.

Περίπου 30 λεπτά όμως μετά την έναρξη του διαγωνισμού, που είχε ως έπαθλο για τον νικητή το ποσό των 50 δολαρίων, ο πραγματικός Chalamet έκανε μια αιφνιδιαστική εμφάνιση προκαλώντας χαμό.

Ο Chalamet πέρασε κρυφά μέσα από το πλήθος, κρυμμένος πίσω από μια μαύρη μάσκα και ένα καπέλο, προτού πλησιάσει δύο σωσίες του που πόζαραν για φωτογραφίες.

 

Είχε την ευκαιρία να κάνει το πιο αστείο πράγμα που έγινε ποτέ και το έκανε“, έγραψε χρήστης του X μαζί με ένα βίντεο από την αιφνιδιαστική άφιξη του ηθοποιού στη σκηνή.

Ο διαγωνισμός ομοιότητας προωθήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες μέσω φυλλαδίων που μοιράστηκαν σε όλη την πόλη, εκτός από μια δημόσια πρόσκληση του Partiful που υποσχόταν ένα χρηματικό έπαθλο 50 δολαρίων για τον νικητή. Μέχρι το πρωί της Κυριακής, η εκδήλωση είχε περισσότερες από 2.500 απαντήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα