Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η αποστολή των “πράσινων” για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Διαβάζεται σε 1'
Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η αποστολή των “πράσινων” για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό
Eurokinissi

Ο Ρουί Βιτόρια γνωστοποίησε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (5/2, 19:30) για τη ρεβάνς του 1-1 στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (5/2, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD) στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Την Τρίτη (4/2), ο Ρουί Βιτόρια έκανε γνωστή την αποστολή των “πράσινων” για το ντέρμπι απέναντι στους Πειραιώτες. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αράο, ο οποίος ακολούθησε αποφόρτιση λόγω του γνωστού προβλήματος με την τενοντίτιδα, που τον ταλαιπωρεί. Φυσικά, εκτός έμεινε και ο Γεντβάι που έκανε θεραπεία για τη θλάση.

Ο Βιτόρια άφησε για λόγους τακτικής εκτός και τους Μαξ, Λημνιό. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκαν ξανά τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων, ο Σβιντέρσκι και ο Σιώπης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σβιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Φικάι, Νταμπίζας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα