Παππάς: Ο Μητσοτάκης είναι ο βασικός μάρτυρας για την προανακριτική

Διαβάζεται σε 2'
Νίκος Παππάς
Νίκος Παππάς eurokinissi

Ο Νίκος Παππάς επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι βασικός μάρτυρας σε ενδεχόμενη προανακρατική για τα Τέμπη.

«Ο άμεσος προϊστάμενος του κ. Τριαντόπουλου, ο εντολέας του είναι ο κ. Μητσοτάκης. Δεν θεωρείται αυτονόητο ότι θα είναι ο πιο κρίσιμος μάρτυρας στην προανακριτική, η οποία θα ξεκινήσει;», τόνισε ο Νίκος Παππάς, κατά τη συνέντευξη Τύπου του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το οποίο περιοδεύει στην Ημαθία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σημείωσε: «Άκουσα τον κ. Μαρινάκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Δεν έχει καμία σημασία αν θέλει ή δεν θέλει να δώσει μία απάντηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τον λόγο έχει ο κ. Μητσοτάκης και τον ακούμε προσεκτικά. Μας είπε ότι θέλει να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση. Πάει τον άμεσα εμπλεκόμενο υφυπουργό του, ο οποίος είναι παρά τω πρωθυπουργώ, όχι υφυπουργός άλλου υπουργείου, σε προανακριτική επιτροπή. Δεν μπορώ να διανοηθώ υπό ποια συνθήκη δεν μπορεί να συμβάλει ο ίδιος στην έρευνα που θα ξεκινήσει στη Βουλή. Δεν ξέρω ποια ανησυχία, ενδεχομένως, τον αποτρέπει».

Για να καταλήξει, αμέσως μετά: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή στον Τριαντόπουλο. Δεν πρέπει να μάθουμε τι εντολή έδωσε, πότε την έδωσε, στη βάση ποιας ενημέρωσης και αν τελεσφόρησε η εντολή αυτή; Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο βασικός μάρτυρας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα