The Rings of Power: Έρχεται η 3η σεζόν – Τι ξέρουμε για την πλοκή
Διαβάζεται σε 2'![The Rings of Power: Έρχεται η 3η σεζόν – Τι ξέρουμε για την πλοκή](https://www.news247.gr/wp-content/uploads/2025/02/galadriel-640x426.jpg)
Η ανακοίνωση για την ανανέωση της σειράς “The Rings of Power” για τρίτη σεζόν, έρχεται μετά από αρκετούς μήνες αναμονής.
- 13 Φεβρουαρίου 2025 18:56
Το Prime Video επιβεβαίωσε επίσημα την ανανέωση του “The Lord of the Rings: The Rings of Power” για τρίτη σεζόν, με τα γυρίσματα να ξεκινούν την άνοιξη στα Shepperton Studios στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ανακοίνωση ήρθε μετά από μήνες αναμονής, καθώς οι fans περίμεναν νέα από το φινάλε της 2ης σεζόν τον Οκτώβριο.
Η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει ένα σημαντικό χρονικό άλμα, προχωρώντας την ιστορία αρκετά χρόνια μπροστά.
ΠΡΟΣΟΧΗ – Ακολουθούν spoilers:
Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η 3η σεζόν διαδραματίζεται στο απόγειο του War of the Elves και του Sauron, όπου ο Σκοτεινός Άρχοντας ξεκινά την κατασκευή του One Ring για να εξασφαλίσει την υπεροχή του στη μάχη και να κατακτήσει οριστικά τη Middle-earth.
Ο συγκεκριμένος πόλεμος ανήκει στη δεύτερη εποχή της Middle-earth και αποτελεί την πρώτη μεγάλη σύγκρουση του Sauron με τα ξωτικά, αρκετά πριν από το War of the Last Alliance, ο οποίος εμφανίζεται στην εισαγωγή των ταινιών The Lord of the Rings.
Όπως σημειώνουν οι Unboxholics, ανακοινώθηκαν επίσης οι σκηνοθέτες που θα αναλάβουν τα επεισόδια της νέας σεζόν. Η Charlotte Brandstrom (Shōgun), που είχε σκηνοθετήσει επεισόδια στις προηγούμενες δύο σεζόν, επιστρέφει. Επίσης, η Sanaa Hamri (The Wheel of Time), που δούλεψε σε τρία επεισόδια της 2ης σεζόν, θα επιστρέψει. Ο Stefan Schwartz (The Boys, The Walking Dead) είναι η νέα προσθήκη στη σκηνοθετική ομάδα της 3ης σεζόν.
Το “The Rings of Power” παραμένει η πιο επιτυχημένη τηλεοπτική πρεμιέρα του Prime Video, ενώ η 2η σεζόν είναι η πιο δημοφιλής σειρά της πλατφόρμας με βάση τις συνολικές ώρες προβολής Σύμφωνα με την Amazon, η σειρά έχει προσελκύσει 170 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως και θεωρείται ένας από τους βασικούς παράγοντες για την αύξηση των Prime συνδρομών.