Συναγερμός για την εξαφάνιση 51χρονου από τον Πειραιά

Διαβάζεται σε 2'
Συναγερμός για την εξαφάνιση 51χρονου από τον Πειραιά

Τα ίχνη του 51χρονου χάθηκαν την Κυριακή (09/02) στην περιοχή του Πειραιά. Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του 51χρονου Αργιανίτ (ον.) Σίλο (επ.), αλβανικής καταγωγής, τα ίχνη την Κυριακή (09/02) από την περιοχή του Πειραιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αργιανίτ (ον.) Σίλο (επ,) έχει ύψος 1,70 μ., έχει βάρος 75 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι τζάκετ, γκρι παντελόνι, μαύρες μπότες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα