Ουκρανία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από ρωσικά πλήγματα στη Ντομπροπίλια

Διαβάζεται σε 1'
Ουκρανία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από ρωσικά πλήγματα στη Ντομπροπίλια
Ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία Ukrainian Emergency Service via AP

Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες από ρωσικό πλήγμα στη Ντομπροπίλια του Ντονέτσκ, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές. Η επίθεση προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, ενώ δεύτερο χτύπημα έπληξε τα σωστικά συνεργεία.

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 30 τραυματίστηκαν από ρωσικό πλήγμα στην πόλη Ντομπροπίλια, στην περιοχή Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές.

Οκτώ κτίρια κατοικιών και ένα διοικητικό κτίριο υπέστησαν ζημιές από την επίθεση αργά την Παρασκευή, ανέφερε η περιφερειακή υπηρεσία έκτακτης ανάγκης. Η πόλη βρίσκεται βορειοδυτικά της πόλης Ντονέτσκ που ελέγχεται από τη Ρωσία.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ένα δεύτερο χτύπημα κατά των σωστικών συνεργείων ενώ έδιναν μάχη με την πυρκαγιά.

Έρχεται μετά από έντονες μάχες σε κοντινές περιοχές, με τις ουκρανικές εισαγγελικές αρχές να αναφέρουν ότι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσικές επιθέσεις το βράδυ της Πέμπτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα