Ομόνοια: Συνελήφθη 32χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που παρίστανε τον αστυνομικό
Διαβάζεται σε 1'
Έναν 32χρονο πρώην παίκτη ριάλιτι συνέλαβαν οι αστυνομικές δυνάμεις στην Ομόνοια, για αντιποίηση αρχής και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
- 15 Μαρτίου 2025 15:08
Στη σύλληψη ενός 32χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι που προσποιούταν τον αστυνομικό, προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις την προηγούμενη Κυριακή (9/3), στην Ομόνοια.
Συγκεκριμένα, το πρωί της 9ης Μαρτίου στη συμβολή των οδών Δηληγιάννη και Οδυσσέως στην Ομόνοια, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν υπηρεσία εκείνη την ώρα στην περιοχή εντόπισαν τον 32χρονο να φέρει ενδυμασία και εξοπλισμό αστυνομικού. Τον πλησίασαν και τον ρώτησαν σε ποια υπηρεσία ανήκει, αλλά εκείνος δεν απάντησε και αποχώρησε με γοργό ρυθμό.
Οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν εκ νέου και τότε ο 32χρονος αποκάλυψε πως δεν ήταν αστυνομικός ενώ στη συνέχεια έλεγξαν τη μοτοσικλέτα του και εντόπισαν μία ζώνη εξάρτησης και ένα αεροβόλο όπλο.
Ο 32χρονος συνελήφθη για παράβαση των νόμων περί αντιποίησης αρχής και περί όπλων και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Ομονοίας.