Νέα Υόρκη: Άγνωστος έβαλε φωτιά σε άνδρα κοντά στην Times Square

Διαβάζεται σε 1'
Νέα Υόρκη: Άγνωστος έβαλε φωτιά σε άνδρα κοντά στην Times Square
Associated Press

Ανθρωποκυνηγητό στη Νέα Υόρκη για τον εντοπισμό αγνώστου που έβαλε φωτιά σε άνδρα στην Times Square.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητά ένα άτομο που, σύμφωνα με τις αρχές, έβαλε φωτιά σε έναν άνδρα κοντά στην Times Square λίγο πριν τις 4 π.μ. την Κυριακή, στην περιοχή της West 41st Street και της 7th Avenue.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το 45χρονο θύμα και έσβησαν τις φλόγες. Σύμφωνα με την αστυνομία, μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι αρχές εκτιμούν ότι το θύμα, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, γνωρίζει τον δράστη που τον πυρπόλησε. Δεν έκαναν περαιτέρω σχόλια, καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Βίντεο και εικόνες από το σημείο δείχνουν το θύμα να περπατάει στο πεζοδρόμιο χωρίς πουκάμισο, συνοδευόμενο από πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της φωτιάς. Πλάνα από το ασθενοφόρο δείχνουν εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό, το στήθος και τα χέρια του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα