Συνελήφθη στη Βαρκελώνη ο δράστης της δολοφονίας έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Διαβάζεται σε 2'
Το σημείο της συμπλοκής στο Μαρούσι
Το σημείο της συμπλοκής στο Μαρούσι INTIME

Χειροπέδες στον 23χρονο που είχε δολοφονήσει συνομήλικό του έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, πέρασε η ισπανική αστυνομία.

Συνελήφθη στην Βαρκελώνη ο 23χρονος που είχε σκοτώσει συνομήλικό του έξω από νυχτερινό κέντρο στην οδό Κηφισίας, στο Μαρούσι, τον Απρίλιο του 2024.

Η ισπανική αστυνομία εντόπισε τον νεαρό ο οποίος διέφευγε της σύλληψης και αναζητούνταν, στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης. Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να αποστείλει αίτημα για την έκδοσή του στην χώρα μας.

Μαρούσι: Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 28 Απριλίου του 2024 όταν μια παρέα νεαρών που βρισκόταν μέσα στο κλαμπ φέρεται να δέχθηκε κάποια κλήση από αντίπαλη παρέα και βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους.

Αρχικά ξεκίνησε μία συμπλοκή με τα χέρια μεταξύ των εμπλεκομένων και κάποια στιγμή ο 23χρονος που κατέληξε νεκρός, τράβηξε όπλο αλλά δεν κατάφερε να πυροβολήσει, αφού αφενός κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό και αφετέρου η σφαίρα που βρέθηκε ήταν ολόκληρη και όχι κάλυκας.

Πιθανόν το θύμα να προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το όπλο του, αυτό να έπαθε εμπλοκή και στην προσπάθεια του να τραβήξει το κλείστρο απέβαλε την σφαίρα από την θαλάμη.

Ο 23χρονος που συνελήφθη στην Βαρκελώνη φέρεται να είναι αυτός που πρόλαβε και τον μαχαίρωσε στο λαιμό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου κατέληξε. Πάνω στην συμπλοκή ένας ακόμη νεαρός είχε τραυματιστεί από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και ένας ακόμη ελαφρύτερα στην ωμοπλάτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα