Ολυμπιακός: Χαμός στο Πασαλιμάνι, μετά από την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακός: Χαμός στο Πασαλιμάνι, μετά από την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος με την επικράτησή του στο “Καραϊσκάκης” επί της ΑΕΚ, με το φινάλε του ντέρμπι να δίνει το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο Πασαλιμάνι από φίλους των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός ήταν αγκαλιά με τον τίτλο μετά από την ολοκλήρωση της regular season της Stoiximan Super League έχοντας διαφορά επτά βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ και στη μέση των playoffs σφράγισε και μαθηματικά τον τίτλο, χάρη στο 1-0 επί των κιτρινόμαυρων για την 3η αγωνιστική.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης στο “Καραϊσκάκης” δεν έφερε μόνο πανηγυρισμούς στο χορτάρι από τους παίκτες και στις κερκίδες του “Καραϊσκάκης” από τον κόσμο αλλά και στον Πειραιά, με φίλους των ερυθρολεύκων να βγαίνουν στο Πασαλιμάνι για να πανηγυρίσουν για την επιτυχία της ομάδας τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα