Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας ξεσπά μετά από ομοφοβικά μηνύματα: “O αλληλοσεβασμός συνεχίζει να είναι κάτι πολύ μακρινό”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας ξεσπά μετά από ομοφοβικά μηνύματα: “O αλληλοσεβασμός συνεχίζει να είναι κάτι πολύ μακρινό”
Caption

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας τοποθετήθηκε στα social media για τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας έκανε χατ-τρικ σε 62 λεπτά κόντρα στην Μπαρτσελόνα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (20/4), ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Θέλτα, που ηττήθηκε από τους Καταλανούς στο Μονζουίκ. Μερικές ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, ο 32χρονος επιθετικός αποκάλυψε τα ομοφοβικά μηνύματα που δέχθηκε και τοποθετήθηκε με story στο Instagram για την χυδαία επίθεση που υπέστη.

“Και κάπως έτσι πηγαίνει όλες τις ημέρες. Μας εκπλήσσει που υπάρχουν ρατσιστικά και ομοφοβικές προσβολές στα γήπεδα. Αλλά συνεχίζουμε να συνυπάρχουμε σε μια κοινωνία που ο σεβασμός προς τους άλλους ανθρώπους συνεχίζει να είναι κάτι πολύ μακρινό. Είναι κρίμα Χούλιο, γιατί το πρόβλημα το έχεις εσύ. Όχι οι υπόλοιποι”, έγραψε ο Ιγκλέσιας και αποκάλυψε μήνυμα στον λογαριασμό του που έγραφε:

“@@@, την επόμενη φορά θα σκοράρεις τέσσερα γκολ ή θα σου κλέψω την κοπέλα (αν και υποθέτω ότι δεν σε νοιάζει)”, ενώ σε επόμενα story αποκάλυψε μηνύματα όπως: “Όταν φτάσεις στο Βίγκο βάψε τα νύχια σου είναι το μόνο που ξέρεις να κάνεις”. Μάλιστα, ο Ιγκλέσιας, εκτός από την δημόσια τοποθέτησή του, εξέφρασε και τη στήριξή του στον νυν συμπαίκτη του και πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Ιλάιτς Μορίμπα, που έγινε στόχος ρατσιστικών σχολίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα