Καβάλα: Συνελήφθη 61χρονος που πυροβόλησε γείτονά του – Τον τραυμάτισε στον λαιμό

Διαβάζεται σε 2'
Περιπολικό της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) INTIME

Εντοπίσθηκε και συνελήφθη 61χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 58χρονο γείτονά του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 58χρονου συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (21/04) άνδρας 61 ετών στην Καβάλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα της Δευτέρας, σε οικισμό της Καβάλας, ο δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 58χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει λόγω προσωπικών διαφορών ενώ στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το proininews.gr, ο 58χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στον λαιμό.

Ο 58χρονος μετέβη στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 κάλυκες κυνηγετικού όπλου, ενώ από την οικία του δράστη κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα και 84 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Έπειτα από σχετικές αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε επαρχιακή οδό το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράστης, ενώ ο ίδιος εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα