Κομοτηνή: Ανήλικοι έκλεβαν χρηματικά ποσά και… καλάμια ψαρέματος από ΙΧ

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) INTIME

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής και για παράβαση του νόμου περί όπλων

Δύο ανηλίκους συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. στην Κομοτηνή μετά την εξιχνίαση επτά περιπτώσεων κλοπών από οχήματα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος των ανηλίκων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής και για παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετικές καταγγελίες πολιτών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανήλικους δράστες, καθώς διακριβώθηκε ότι αφαίρεσαν από σταθμευμένα οχήματα, μεταξύ άλλων, διάφορα χρηματικά ποσά και δέκα καλάμια ψαρέματος με τα σύνεργά τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και τα αφαιρεθέντα είδη αλιείας, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Επιπλέον, από τη κατοχή του ενός συλληφθέντα κατασχέθηκε μία σιδερογραθιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα