ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.: Γνωρίστε την εταιρεία-συνώνυμο του διαφημιστικού και επιχειρηματικού δώρου

ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.: Γνωρίστε την εταιρεία-συνώνυμο του διαφημιστικού και επιχειρηματικού δώρου

Μία εταιρεία άρρηκτα συνδεδεμένη με το διαφημιστικό και επιχειρηματικό δώρο στην Ελλάδα από το 1973 έως σήμερα αποδεικνύει πως η ποιότητα, η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία μπορούν να σε αναδείξουν σε κορυφαίο συνεργάτη κάθε σύγχρονου επιχειρηματία.

Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στην ευαίσθητη αγορά του επιχειρηματικού δώρου.

Με κύριο αντικείμενό της την κατασκευή και εμπορία διαφημιστικών δώρων για επιχειρήσεις, σήμερα η εταιρεία παρουσιάζει στην collection της πάνω από 800 επιλεγμένα προϊόντα και διαφημιστικά δώρα απ’ όλο τον κόσμο που προέρχονται τόσο από γνωστούς οίκους του εξωτερικού (Ευρώπης και Ασίας), όσο και από παραγωγές της ιδίας.

Στα σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας της, η ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. έχει αναδειχθεί ως μια από τις πιο αξιόλογες εταιρείες του κλάδου και ως ένας στρατηγικός συνεργάτης κάθε επιχείρησης που ενδιαφέρεται για την προώθηση και διαφήμισή της.

Η εξειδίκευση στο επιχειρηματικό δώρο που κάνει τη διαφορά

Σήμερα η ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη: από μπρελόκ διαφημιστικά, Τ-shirt και καπέλα για την προώθηση μιας εταιρείας έως διαφημιστικές τσάντες, κούπες sublimation και στυλό για ξενοδοχεία και κάθε λογής επιχείρηση.

Διαθέτει επίσης διαφημιστικά προϊόντα για συνέδρια, ενθύμια για αθλητικά events και μοντέρνες οικολογικές επιλογές καθώς και χριστουγεννιάτικα επιχειρηματικά δώρα για πελάτες, συνεργάτες και υπαλλήλους.

Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε., ωστόσο, δεν αναγνωρίζεται μόνο για τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της, αλλά και για τη συνεργασία της με τους πιο γνωστούς οίκους της παγκόσμιας αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τις δυνατές συνεργασίες της στον χώρο του διαφημιστικού δώρου, όπως με τα διαφημιστικά μπλουζάκια και τα polo της Stedman, η επιχείρηση διακρίνεται και στον χώρο των μηχανημάτων και αναλωσίμων, με επιλογές από Chemica, Mimaki, Graphtec, Rutland, Union κλπ. που την καθιστούν κορυφαία επιλογή σε ό,τι έχει να κάνει με τα διαφημιστικά δώρα σήμερα σε επίπεδο B2B.

Η ανάπτυξη και το άνοιγμα σε νέες αγορές

Θέλοντας να προσφέρει ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στους πελάτες του, ο όμιλος έχει προχωρήσει στην ίδρυση της 3ΜΕ SIGN ΕΠΕ από το 1995.

Η νέα αυτή επιχείρηση παρουσιάζει μια συνεχώς ανοδική πορεία στον χώρο της εκτύπωσης και της επιγραφής, φέρνοντας στην Ελλάδα ό,τι νέο και καινοτόμο έχει να επιδείξει ο κλάδος από μηχανήματα για sublimation, μεταξοτυπία και ψηφιακή εκτύπωση, έως υλικά θερμομεταφοράς και άλλα αναλώσιμα.

Η καθιέρωση στα διαφημιστικά δώρα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και όλη την Ελλάδα

Ξεκινώντας το 1973 από τη Θεσσαλονίκη και επιμένοντας πάντα στη συνεχή ανάπτυξη και ανανέωση, το 2002 η εταιρεία άνοιξε το υποκατάστημα της στην Αθήνα για ακόμη καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σήμερα, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, ιδιόκτητο κατάστημα 650 τμ. στη νέα δυτική είσοδο της πόλης, αλλά και υποκατάστημα στην Αθήνα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ αντιπροσωπεύει μια σταθερή αξία.

Αυτή τη στιγμή, το πελατολόγιό της ξεπερνά τις 3.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και ο κύκλος εργασιών τα 3 εκατομμύρια ευρώ, διαμορφώνοντας, έτσι, τις εξελίξεις στην αγορά του επιχειρηματικού δώρου όσον αφορά μηχανήματα και αναλώσιμα.

Τα επόμενα βήματα και το όραμα για το μέλλον

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ χαρακτηρίζεται από δυναμική και προσωπικότητα, εφαρμόζοντας υψηλά ποιοτικά standards, σύγχρονες μεθόδους marketing και άριστη ποιότητα προϊόντων, κάτι που τον καθιερώνει στο χώρο της αγοράς των διαφημιστικών και εταιρικών δώρων.

Για οποιαδήποτε ανάγκη σας σε διαφημιστικά καπέλα και υφασμάτινες τσάντες, οικολογικά δώρα για επιχειρήσεις και ετοιμοπαράδοτα διαφημιστικά δώρα πάσης φύσεως, επικοινωνήστε σήμερα με την ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. για να συζητήσετε τις διαθέσιμες επιλογές σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα