Σέρρες: Ισόβια στον 21χρονο για την δολοφονία στην Άνω Καμήλα

Σέρρες: Ισόβια στον 21χρονο για την δολοφονία στην Άνω Καμήλα
grtimes

O 21χρονος, ο οποίος είχε ανεβάσει το φονικό μαχαίρι στο Instagram, καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά. Ξέσπασμα του πατέρα του θύματος.

Ισόβια δεσμά και φυλάκιση 4 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 21χρονο ο οποίος κατάφερε θανατηφόρα μαχαιριά σε έναν 20χρονο για τα μάτια μιας 16χρονης, τον Αύγουστο του 2021, στην Άνω Καμήλα Σερρών.

Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία με δόλο και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο ενώ αποφάσισε η έφεση του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής. Έτσι επέστρεψε στη φυλακή όπου κρατείται μετά τη σύλληψη του.

Μετά την απόφαση ο πατέρας του θύματος ξέσπασε φωνάζοντας κατά του δράστη. “Μας έκαψες όλη την οικογένεια” φώναξε μεταξύ άλλων όπως αναφέρει το GR TIMES.

Το ΜΟΔ δεν δέχτηκε τους ισχυρισμούς του 21χρονου, ότι δηλαδή ήταν σε άμυνα επειδή δέχτηκε χτύπημα από το θύμα και ενήργησε ενστικτωδώς και ότι είχε μειωμένο καταλογισμό λόγω χρήσης ναρκωτικών.

Το έγκλημα έγινε στις 10 Αυγούστου 2021 στο πάρκο του χωριού Άνω Καμήλα Σερρών. Ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα ανέβασε στο Instagram φωτογραφία κρατώντας το φονικό μαχαίρι.

«Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Υπάρχουν επιπτώσεις από τέτοιους παραβατικούς χαρακτήρες σε όλα τα παιδιά. Μια συμβουλή θα δώσω σαν χαροκαμενος γονιός. Αγαπήστε τα παιδιά σας όπως αγαπήσαμε κι εμείς το Δημήτρη μας», ανέφερε ο πατέρας του θύματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα