Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
Συννεφιασμένος καιρός στο Παλαιό Φάληρο intime

Λίγα φαινόμενα κυρίως στα νότια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά
  • Η θερμοκρασία σε άνοδο με μέγιστες τιμές τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κρήτη, με τοπικές βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανόν να σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ….σαν σήμερα στις 8/11/1973 είχαμε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, με 30°C στην Τανάγρα. —Το 1990 σημειώθηκαν χιονοπτώσεις από τα 800μ στην Ήπειρο. — Το 2004 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές τις πρωινές ώρες στη Δυτική Αθήνα, με πλημμύρες στη Νίκαια. —-Το 2009 είχαμε πολύ ισχυρές βροχές στη Βόρεια και Δυτική Ελλάδα με θάνατο ενός ανθρώπου από υπερχείλιση χειμάρρου στα Γρεβενά. Το 2014 παρατηρήθηκε ανεμοστρόβιλος βόρεια των Ιωαννίνων και υδροσίφωνας στην Ιεράπετρα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα