Μάθιου ΜακΚόναχι: “Ο πατέρας μου πέθανε ενώ έκανε σεξ – Πάνω στην κορύφωση”

Μάθιου ΜακΚόναχι: “Ο πατέρας μου πέθανε ενώ έκανε σεξ – Πάνω στην κορύφωση”
Μάθιου ΜακΚόναχι Chris Pizzello/Invision/AP

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποκάλυψε την περίεργη ιστορία πίσω από τον θάνατο του πατέρα του. Τι δήλωσε για την μητέρα του και τον τρόπο που το αντιμετώπισε.

Σε περίεργες αποκαλύψεις και παράξενες λεπτομέρειες για τον θάνατο του πατέρα του προχώρησε ο διάσημος ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο podcast “WTF with Marc Maron” δήλωσε ότι ο πατέρας του πέθανε ενώ έκανε σεξ με τη μητέρα του και πως, μάλιστα, αυτό ήταν κάτι που είχε προβλέψει από καιρό.

Επίσης, σύμφωνα με τη New York Post, ο ηθοποιός σημείωσε πως η μητέρα του αρνήθηκε να καλύψει το πέος του συζύγου της, όταν ήρθε το ασθενοφόρο.

«Αργότερα έμαθα ότι όταν ήρθε το ασθενοφόρο να τον πάρει από το σπίτι και προφανώς όλοι οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο, η μαμά μου, η οποία φορούσε το νυχτικό της, δεν άφηνε τους νοσοκόμους να καλύψουν το πέος του».

«Έσκιζε το σεντόνι και έλεγε “Εεε, θέλω ο κόσμος να δει γιατί το παρατσούκλι του ήταν Big Jim, μην τον καλύπτεις”», συνέχισε ο 53χρονος ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο ΜακΚόναχι περιγράφει λεπτομερώς τον θάνατο του πατέρα του στα απομνημονεύματα του 2020 “Greenlights”.

«Μου τηλεφώνησε η μαμά μου: “Ο μπαμπάς σου πέθανε”. Τα γόνατά μου λύγισαν», έγραψε ο ηθοποιός. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο μπαμπάς μου. Κανείς ή τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Εκτός από τη μαμά».

«Πάντα έλεγε σε εμένα και στα αδέρφια μου “Παιδιά, θα φύγω όταν θα κάνω έρωτα στη μητέρα σας”. Και αυτό συνέβη. Υπέστη καρδιακή προσβολή στην κορύφωση», συνέχισε ο ΜακΚόναχι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα