Βινύλιο: Έκαναν πρεμιέρα με αφιέρωμα στον… θάνατο και το Twitter “ντύθηκε στα μαύρα”

Βινύλιο: Έκαναν πρεμιέρα με αφιέρωμα στον… θάνατο και το Twitter “ντύθηκε στα μαύρα”
Αντώνης Κανάκης ΑΝΤ1

Άκρως ανατρεπτική ήταν η επιστροφή της εκπομπής "Βινύλιο" καθώς η πρεμιέρα ήταν αφιερωμένη στον Χάρο! Με μαύρα κοστούμια οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης. Οι αντιδράσεις στο Twitter.

Ο Χάρος βγήκε παγανιά” στην πρεμιέρα της εκπομπής “Βινύλιο” και ο Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης επέστρεψαν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τον πιο ανατρεπτικό και συνάμα “ευοίωνο” αφιέρωμα στον θάνατο.

Στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής (04/11) η μουσική εκπομπή έκανε πρεμιέρα και με ένα χιουμοριστικά φιλοσοφημένο αφιέρωμα και διασκέδασαν, γλέντησαν και ξόρκισαν τον Χάρο αλλά και τον θάνατο, μιας και η συγκεκριμένη θεματική αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα σε πολλά ελληνικά τραγούδια.

Μάλιστα, ένας από τους guest καλεσμένους της πρεμιέρας ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος όπως αποκάλυψε είχε γράψει τη διαθήκη του σε ηλικία μόλις 25 ετών και απο τότε την έχει αλλάξει τρεις φορές!

Φυσικά, αυτό το τόσο ανατρεπτικό αφιέρωμα δεν άφησε ασυγκίνητους τους χρήστες του Twitter και τους τηλεθεατές της εκπομπής, οι οποίοι έκαναν ουκ ολίγα μακάβρια αστεία, παρομοιάζοντας μεταξύ άλλων τους παρουσιαστές με “κοράκια”, φέρνοντας έτσι το #vinylio στην πρώτη θέση των trends της δημοφιλούς πλατφόρμας.


Βινύλιο: Δείτε το trailer της πρεμιέρας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα