Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή και βοριάδες έως 7 μποφόρ

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή και βοριάδες έως 7 μποφόρ
Ελληνική σημαία κυματίζει Eurokinissi

Η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά για την εποχή τιμές. Λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές -Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά
  • Η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά για την εποχή τιμές
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και το Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 21 έως 23 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29-10-2022

Γενικά αίθριος καιρός εκτός από την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Κρήτη όπου προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στη βόρεια Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά έως 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. Η μέγιστη θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 19 με 21 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30-10-2022

Γενικά αιθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη όπου είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31-10-2022

Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 21 με 24 βαθμούς Κελσίου

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 22 και 22 βαθμών Κελσίου

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα