Γυναικτονία στην Κυψέλη: Προσωρινά κρατούμενος ο δράστης

Γυναικτονία στην Κυψέλη: Προσωρινά κρατούμενος ο δράστης
Ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας στην Κυψέλη Eurokinissi

Ο κατ' ομολογία, σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος από εισαγγελέα και ανακριτή και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 37χρονος με καταγωγή από το Μπανγκλαντές για τη γυναικοκτονία ομοεθνή του την περασμένη Κυριακή στην Κυψέλη.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, καθώς κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το έγκλημα.

Συγκεκριμένα φέρεται να υποστήριξε ότι το έκανε επειδή το θύμα του χρωστούσε χρήματα ύψους περίπου 20.000 ευρώ, ενώ αρνήθηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα.

Ο κατηγορούμενος προσήλθε στον ανακριτή δίχως συνήγορο υπεράσπισης, αλλά μόνο με διερμηνέα.

Το χρονικό

Ο δράστης μίλησε με τη γυναίκα την Κυριακή στο τηλέφωνο και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, του ζήτησε να πάει κάτω από το σπίτι της για να μιλήσουν. Εκείνος πήρε μαζί του ένα μαχαίρι και πήγε στο σημείο.

Πάνω στην έντονη συζήτηση που είχαν, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η 36χρονη του είπε ότι δεν του επιστρέφει τα χρήματά του πίσω και δεν έχει αποδείξεις ούτε μάρτυρες ότι της τα έδωσε. Τότε ο δράστης εκνευρίστηκε, τσακώθηκαν άγρια, έβγαλε το μαχαίρι και την έπληξε απανωτές φορές με αυτό σε όλο της το σώμα, σωριάζοντάς την αιμόφυρτη στον δρόμο.

Αμέσως μετά την πράξη του έφυγε με γρήγορο βηματισμό από το σημείο και πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο λίγο πιο κάτω από το σημείο του εγκλήματος. Περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου αργότερα κατέληξε.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν μάρτυρες που έδωσαν την περιγραφή ενός ατόμου που έφυγε βιαστικά από το σημείο και με αυτή την περιγραφή, πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή. Λίγο αργότερα κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον προσαγάγουν στην Ασφάλεια.

Κατά την διάρκεια της εξέτασής του από τους αστυνομικούς, ομολόγησε την πράξη του και έδωσε λεπτομερή περιγραφή για αυτή αλλά και για όσα είχαν προηγηθεί με το θύμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα