Βασίλισσα Ελισάβετ: Ουρές 6 χιλιομέτρων και πολύωρη αναμονή στο λαϊκό προσκύνημα – LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ουρές 6 χιλιομέτρων και πολύωρη αναμονή στο λαϊκό προσκύνημα – LIVE ΕΙΚΟΝΑ
Ουρές χιλιομέτρων για το τελευταίο αντίο στην Βασίλισσα Ελισάβετ AP

Ατελείωτες ουρές που ξεπερνούν τα 6 χλμ. σχηματίζονται αυτήν την ώρα κατά μήκος της νότιας όχθης του Τάμεση, ενώ υπάρχουν αναφορές από πολίτες ότι περίμεναν πάνω από 30 ώρες για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Στην κεντρική αίθουσα του βρετανικού κοινοβουλίου του Ουεστμίνστερ βρίσκεται από χθες, Τετάρτη (14/9) το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το λαϊκό προσκύνημα. Η αίθουσα θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι την κηδεία της μακροβιότερης βρετανίδας μονάρχη, την ερχόμενη Δευτέρα (19/09).

Περνώντας από τις δύο πλευρές του φερέτρου, το οποίο έχει τοποθετηθεί πάνω σε ένα επιβλητικό βάθρο, οι πολίτες – εμφανώς συγκινημένοι – έσκυβαν το κεφάλι σε ένδειξη σεβασμού και τα μάτια ορισμένων ήταν πρησμένα από το κλάμα. Άγρυπνοι φρουροί οι φύλακες του Πύργου του Λονδίνου (ευρέως γνωστοί ως Beefeaters) και οι στρατιώτες που εναλλάσσονται ανά λίγες ώρες.

Δείτε live εικόνα από το λαϊκό προσκύνημα:

Ατελείωτες ουρές που ξεπερνούν τα 6 χιλιόμετρα σχηματίζονται αυτήν την ώρα κατά μήκος της νότιας όχθης του Τάμεση, ενώ υπάρχουν αναφορές από πολίτες ότι περίμεναν πάνω από 30 ώρες για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Δείτε τη live ενημέρωση για τους χρόνους αναμονής και το μήκος της ουράς:

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου 750.000 άνθρωποι αναμένεται να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι την κηδεία της, τη Δευτέρα.

Ουρές χιλιομέτρων για το τελευταίο αντίο στην Βασίλισσα Ελισάβετ AP

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα