Καιρός: Επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πολλούς κεραυνούς, χαλαζοπτώσεις – Ποιες περιοχές θα πληγούν

Καιρός: Επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πολλούς κεραυνούς, χαλαζοπτώσεις – Ποιες περιοχές θα πληγούν
Βροχόπτωση στην Αθήνα INTIME NEWS

Ισχυροί άνεμοι θα συνοδεύουν τα φαινόμενα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ισχυρά φαινόμενα Ιόνιο, Ήπειρο και στη δυτική Πελοπόννησο, μετά το μεσημέρι την ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία από το απόγευμα τις δυτικές Κυκλάδες. Κατά περιόδους έντονες θα είναι οι βροχοπτώσεις στα νότια τμήματα της Θεσσαλίας και στην κεντρική Στερεά.

  • Η θερμοκρασία έως τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου

  • Οι θα φτάνουν τα 4 με 6 και τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ

 

Την Παρασκευή ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους, προβλέπονται στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και από το απόγευμα στις δυτικές Κυκλάδες. Κατά περιόδους έντονες βροχοπτώσεις θα σημειωθούν και στα νότια τμήματα της Θεσσαλίας και στην κεντρική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 24 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και, κυρίως στα νότια παραθαλάσσια, καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, που πιθανόν κατά διαστήματα μέχρι το απόγευμα να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 14/10/2007 δημιουργήθηκαν 2 υδροσίφωνες στο Ηράκλειο. — Το 2010 ανεμοστρόβιλος προκάλεσε καταστροφές στην Κύθνο. Πλημμύρες και σε περιοχές της Φωκίδας. —Το 2011 καταγράφονται 3 υδροσίφωνες στον Πατραϊκό κόλπο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα