Σασμός: Η σκηνή του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής που δίχασε τους τηλεθεατές

Σασμός: Η σκηνή του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής που δίχασε τους τηλεθεατές
Alpha

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους τηλεθεατές η σκηνή της από τον πολυαναμενόμενο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής στον "Σασμό".

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η δόθηκε τέλος στην ανυπομονησία των τηλεθεατών, καθώς όλα δείχνουν πως ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής, του ζευγαριού που έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο του κόσμου.

Υπενθυμίζεται πως ο γάμος τους είχε αναβληθεί, λόγω της δολοφονίας του Άγγελου, με το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει τώρα με ακόμα μεγαλύτερη αγωνία το ευτυχές γεγονός.

Ωστόσο, η σκηνή από τον πολυαναμενόμενο “γάμο της χρονιάς“, δίχασε τους θαυμαστές της σειράς, καθώς σύμφωνα με τους ίδιους ήταν πολύ μικρή και κόπηκε στην μέση.

Μάλιστα, πολλοί χρήστες του Twitter σχολίασαν πως ο τρόπος που εμφανίστηκε η νύφη, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς στους γάμους της Κρήτης, η νύφη συνοδεύεται από μουσική, όταν φτάνει στην εκκλησία.

Όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με το γεγονός και ξεκίνησαν να μοιράζονται την χαρά τους μέσω αναρτήσεων στο Twitter.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα